Horoscop 16 septembrie 2020. O zodie este pusă într-o situație incomodă

Horoscop 16 septembrie 2020. O zodie este pusă într-o situație incomodă

Horoscop 16 septembrie 2020. O zodie este pusă într-o situație incomodă din cauza unor indiscreții comise pe fondul unor slăbiciuni amoroase.

Horoscop 16 septembrie. BERBEC

În ultima vreme nu ai fost în largul tău. Energia ta a fost slăbită fie autosabotată de tine, fie ai lăsat pe cineva să pătrundă în mintea ta care te-a sabotat cum a știut mai bine. Astăzi e timpul să te cureți!

Horoscop 16 septembrie. TAUR

Astăzi consumi enorm de multă energie și stres pentru un proiect care nu te privește în mod personal. Ori vrei să ajuți pe cineva, ori ești într-un parteneriat. S-ar putea să tragi mai mult decât e cazul

Horoscop 16 septembrie. GEMENI

Ești pe picior de plecare într-un loc unde te vei întâlni cu cineva care îți va aduce multă bucurie. Astăzi se anunță o călătorie scurtă cu multiple beneficii pentru suflet.

Horoscop 16 septembrie. RAC

Discuții aprinse în familie sau între tine și cineva foarte apropiat. Încearcă să asculți toate argumentele, s-ar putea să-ți scape ceva important despre care habar nu ai avut.

Horoscop 16 septembrie. LEU

Ai acumulat suficient de multă experiență ca să ieși din impasul în care te afli de câteva zile. Nu te mai lamenta și vino cu soluții concrete.

Horoscop 16 septembrie. FECIOARĂ

Astăzi tu ești propriul tău dușman. Te autocenzurezi, îți limitezi acțiunile, te cerți și nu-ți dai voie să acționezi așa cum ar trebui.

Horoscop 16 septembrie. BALANȚA

Ai greșit în ultima perioadă având încredere în cineva care nu a meritat. Vei plăti pentru deschiderea ta atât de ușoară în fața tuturor prădătorilor de suflet.

Horoscop 16 septembrie. SCORPION

Ești înconjurat de elemente dintre cele mai perturbatoare și mai toxice cu putință. Atmosfera copleșitoare de sleiește de puteri, iar discuțiile devin toxice.

Horoscop 16 septembrie. SĂGETĂTOR

Încerci să faci mai multe lucruri deodată și se pare că nu-ți ies așa cum vrei. Dacă nu încetezi cu vânătoarea aceasta vei strica tot ce-ai construit până acum.

Horoscop 16 septembrie. CAPRICORN

Ești pus(ă) într-o situație nu tocmai comodă și va trebui să faci apel la toate resursele pe care le ai în tine ca să ieși bine din această situație.

Horoscop 16 septembrie. VĂRSĂTOR

Pendulezi într-o două direcții, două drumuri, două variante. Alege-o pe cea care ți se pare cea mai potrivită pentru tine și care îți aduce satisfacții.

Horoscop 16 septembrie. PEȘTI

În sfârșit astăzi o să iasă soarele și pe strada ta. O să te simți mult mai bine decât te-ai simțit în ultimele zile. O să se clarifice nebuloasele din capul tău.

Foto: 123rf

 

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din Horoscop