Horoscop 16 octombrie. Ghinioane în lanț pentru multe zodii

Horoscop 16 octombrie. Este ziua în care se pot întâmpla multe lucruri neplăcute. Se desfac parteneriate și se rup prietenii. Ghinioane în lanț pentru multe zodii.

Horoscop 16 octombrie. BERBEC

Astăzi pregătește-te pentru un tsunami de evenimente, nu toate foarte plăcute. Va fi nevoie să intervii în forță ca să restabilești controlul și să pui lucrurile la punct.

Horoscop 16 octombrie. TAUR

Taurii culeg astăzi roadele în urma unor perioade extrem de solicitante. Aproape că nu v-ați bucurat de vară și de vacanță. Din fericire urmează un sfârșit de lună cu satisfacții.

Horoscop 16 octombrie. GEMENI

Te simți blocat într-o situație în care pare că nu ai alternative. Pare că ești într-un labirint fără scăpare. Soluția ar fi să faci doi pași în lateral și să te detașezi de tot ca să vezi cu alți ochi problema.

Horoscop 16 octombrie. RAC

Eliberează-te de toate nimicurile pe care le-ai strâns în suflet și care nu te lasă să trăiești așa cum ți-ai dori. Ești stăpânul propriei tale vieți și nu trebuie să dai socoteală nimănui pentru deciziile tale.

Horoscop 16 octombrie. LEU

Încet dar sigur îți recapeți aura și forțele care te fac imbatabil. Era și normal să se încheie acel capitol oribil din viața ta care te-a ținut blocat atât de mult timp.

Horoscop 16 octombrie. FECIOARA

Cineva de departe te caută azi și-ți dă o veste. Cu siguranță nu te așteptai la asta pentru că îți dă planurile peste cap și trebuie să reconfigurezi tot traseul planurilor tale.

Horoscop 16 octombrie. BALANȚA

Tensiune azi în jurul vostru sau chiar în casă, în interiorul familiei. Ceva care a mocnit demult izbucnește astăzi violent ca o vâlvătaie ce pârjolește totul în jur.

Horoscop 16 octombrie. SCORPION

Se strică un parteneriat mai vechi, se destramă o amiciție din care ai tras anumite beneficii. Nu trebuie să fie o supriză pentru tine, te cam așteptai la asta, nu-i așa?

Horoscop 16 octombrie. SĂGETĂTOR

De dimineață îți faci niște planuri în minte și până la prânz se alege praful de ele. Nu este ziua potrivită să ai așteptări mari pentru reușite și succes.

Horoscop 16 octombrie. CAPRICORN

Te cerți cu cineva și s-ar putea să nu mai poți lega nicio cale de comunicare în viitorul apropiat. Ține în frâu nervii și frustrările. Nu știi ce-ți aduce viitorul.

Horoscop 16 octombrie. VĂRSĂTOR

Dintr-un motiv doar de tine știut, toți ochii sunt astăzi ațintiți asupra ta. Ai grijă cum fructifici această atenție masivă din partea oamenilor în folosul tău.

Horoscop 16 octombrie. PEȘTI

Tu ești propriul tău dușman, tu îți pui piedici singur(ă). Ai vrea să vină cineva să te ajute să ieși din maratonul de gânduri negre în care aproape de îneci, dar nu va veni. De tine depinde să ieși din asta.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop