Horoscop 14 octombrie. O zodie ratează o șansă imensă

Horoscop 14 octombrie. Se spune că Dumnezeu îți dă dar nu-ți bagă și-n traistă. La fel, Planetele care guvernează fiecare zodie nu sunt un as în mânecă ca la o masă de poker. Astfel, o zodie ratează o șansă imensă.

Horoscop 14 octombrie. BERBEC

Ești calm(ă) și liniștit(ă) astăzi, semn că ai obosit să te stresezi inutil pentru orice fleac. Trage aer adânc în piept și bucură-te de liniște. Nu va dura mult.

Horoscop 14 octombrie. TAUR

Astăzi pare că îngerul păzitor este lângă tine și-ți șoptește ce trebuie să faci. Ai o intuiție fantastică și toate îți merg de minune. Proiectul la care lucrezi este lăudat și apreciat.

Horoscop 14 octombrie. GEMENI

În jurul tău e mult zgomot, auzi diverse păreri, toți au câte o opinie pe care vor s-o spună… toate acestea te vor năuci de cap. Nu poți lua o decizie în vacarmul în care te afli.

Horoscop 14 octombrie. RAC

Stai cuminte în banca ta și nu te amesteca în războaie care nu sunt ale tale. Nu ești judecător de pace și nici avocatul prietenilor care au probleme de raportare la realitate.

Horoscop 14 octombrie. LEU

Atenție, există riscul să nu duci la capăt un plan sau un proiect la care lucrezi de ceva timp. Fie ai alergat după doi iepuri în același timp, fie altceva ți-a furat interesul.

Horoscop 14 octombrie. FECIOARA

Dacă faci de două ori aceeași greșeală nu e semn de slăbiciune, așa cum cred majoritatea. Ci este un semn că nu ai înțeles de prima dată lecția și trebuie să repeți scenariu ca să vezi cu adevărat greșeala.

Horoscop 14 octombrie. BALANȚA

Tragi după tine o povară pe care n-o mai înțelegi nici tu. Nu duce nicăieri și nu te ajută cu nimic, poate ar fi cazul să reconsideri situația în care te afli și să renunți la acest balast.

Horoscop 14 octombrie. SCORPION

Îți faci planuri de viitor ceea ce nu e rău. Rău este dacă nu ești realist cu aceste planuri. Ține cont de situația în care ne aflăm cu toții, nimeni nu e scutit.

Horoscop 14 octombrie. SĂGETĂTOR

Îți dorești cu toată ființa ta un final fericit pentru ceva la care ții foarte mult. Nu exagera totuși, rămâi echilibrat și cu capul pe umeri. Ce e val, ca valul trece….

Horoscop 14 octombrie. CAPRICORN

Ești lipsit de spirit ludic, nu-ți stă capul la glume și la joacă. Te comporți exagerat de serios cu cei din jur, poți fi chiar plictisitor. Nimeni nu vrea un posomorât prin preajmă.

Horoscop 14 octombrie. VĂRSĂTOR

Nesiguranță este cuvântul de ordine astăzi. Te frămânți din orice fleac și te lași pradă îndoielilor. Orice vorbă te poate destabiliza. Atenție, intrăm perioada lui Mercur retrograd.

Horoscop 14 octombrie. PEȘTI

Nu ai găsit răspuns la o chestiune care te frământă pentru că nu ai cautat-o unde trebuie. Trebuie să te uiți adândc în sufletul tău. Nu aștepta de la nimeni să-ți rezolve problemele.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop