Horoscop 16 mai, o zi în care lucrurile bune ies la iveală

Horoscop 16 mai, o zi în care lucrurile bune ies la iveală, Mercur nu mai e retrograd iar Jupiter planeta-minune intră în Taur.

BERBEC

Te gândești că trebuie să schimbi ceva în viața ta dar nu știi de unde să începi. Ai putea să te interesezi, pentru început, de un terapeut care să te ajute să-ți pui ordine în gânduri. Pentru moment, e cea mai bună investiție.

TAUR


Ia o decizie: ori mergi înainte, deși sunt lucruri care te deranjează, ori schimbi radical problema și o pornești de la zero, dar cu experiență și cu un suflu nou. De tine depinde. Nu uita că sunteți cea mai răsfățată zodie timp de un an de zile.

GEMENI

Corectitudinea ta este apreciată, și deși ai fost criticat(ă) pentru diverse chestiuni în trecut, corectitudinea nu ți-a fost contestată. Ai fi putut fi un bun judecător dacă nu te atrăgea atât de mult viața boemă.

RAC

E foarte bine să fii vigilent(ă) și să nu ai încredere în oricine, dar astăzi riști să judeci oamenii greșit după principiul: toți sunt la fel. Dacă ai fost mințit(ă) o dată asta nu înseamnă că vei fi mereu. Nu uita că Murphy a spus că dacă te ferești de ceva anume, ei bine, asta ți se întâmplă.

LEU

Tot amâni ceva de pe-o zi pe alta cu gândul că poate nu mai trebuie, sau nu mai e nevoie. Din păcate lucrurile nu țin cu tine. Cât de curând va fi necesar și obligatoriu să faci ceea ce amâni de atâta timp.

FECIOARĂ

Ai lângă tine oameni care te ajută să-ți păstrezi tonusul și să te bucuri de viață. Sunt pentru tine exemplul cel mai potrivit că fiecare zi contează. Lasă rușinea deoparte și cere ce simți că ți se cuvine de la iubit, soț, șef, părinți, etc.

BALANȚĂ

Ai mari șanse să fii înșelat(ă) fie într-o afacere, fie de către prieteni. Conform legilor lui Murphy, lucrurile nu sunt ceea ce par a fi iar încrederea oarbă strică. Fii cu băgare de seamă și cântărește de două lucrurile înainte să le dai crezare.

SCORPION

Există o vorbă: după faptă și răsplată. Există mari șanse să începi de astăzi să plătești pentru anumite greșeli din trecut. Chestiunea asta se mai numește karmă. Nu te mai lăuda cu reușitele tale, riști să stârnești invidii inutile.

SĂGETĂTOR

Tu când iubești, o faci din tot sufletul. Simți prin toți porii iubirea. Dacă nu iubești cu adevărat, o stare copleșitoare pune stăpânire pe tine. Dacă iubești ești pârjolit(ă) pe dinăuntru.

CAPRICORN

Undeva în viitorul apropiat se aprinde o luminiță pe care doar tu o vezi. Este speranța sau poate calea ta de ieșire dintr-o situație care mult timp ți s-a părut imposibilă. Cu răbdare, destinul îți arată drumul pe care trebuie s-o apuci.

VĂRSĂTOR

Astăzi primești vești bune, zâmbete și gânduri pline de lucruri pozitive. Ești într-o perioadă bună, doar că nu te obișnui prea mult cu starea aceasta, Legile lui Murphy veghează din umbră.

PEȘTI

Astăzi ți se întâmplă câteva lucruri neplăcute. Pentru că, nu-i așa, o nenorocire nu vine niciodată singură. Partea bună este că ai sificient de multă putere să treci peste toate.

Foto: Shutterstock

Citește și:

Cele mai pasionale zodii. Acești nativi sunt lipsiți de inhibiții!

Zodiile care se îndrăgostesc în luna mai. Acești nativi reușesc să cucerească pe oricine!

Zodiile care vor străluci în luna mai. Cine sunt norocoșii zodiacului?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Horoscop