Horoscop 16 decembrie. Zodia care va lua o decizie importantă în plan sentimental

horoscop 16 decembrie

Horoscop 16 decembrie. E o zi în care, pe de o parte, vor ieși la suprafață multe nemulțumiri ale nativilor pe care aceștia le-au ținut ascunse sau nu le-au recunoscut până acum. Pe de altă parte, este o zi favorabilă relațiilor sentimentale și deciziilor privitoare la sectorul sentimental. O zodie va lua o decizie importantă în plan sentimental.

BERBEC

Azi, vă gândiți serios la situaţia voastră amoroasă. Problemele din căsnicie sau din relaţie vă copleșesc şi aveţi nevoie să puneţi capăt acestora, altminteri veți ceda psihic cât de curând. Azi e momentul potrivit să luați decizia.

TAUR

Azi, este posibilă o reală îmbunătățire a comunicării în relația de cuplu. Contextul astral vă ajută să lămuriți niște aspecte legate de parteneriate, și nu doar de parteneriatul de cuplu, ci și de cele de afaceri.

GEMENI

Este posibil sa aveti ceva probleme cu banii astăzi, dar nu este cazul să disperați, pentru că, după-amiază, vi se oferă o șansă neașteptată. Un apropiat vă propune o colaborare pe termen lung, dar luați-vă timp sa analizați în detaliu această propunere.

RAC

În prima parte a zilei este posibil să fiți dezamăgiți din cauza unei schimbări neașteptate la locul de muncă. Oricum, n-ar fi tocmai înțelept să vă vărsați nervii pe colegi, nu este vina lor că lucrurile nu merg așa cum v-ați dori.

LEU

Contextul astral al zilei favorizează relațiile cu rudele și cu prietenii. În prima parte a zilei este posibil să întâlniți o rudă pe care nu ați mai văzut-o de foarte mult timp. S-ar putea să fiți rugați să vă implicați în rezolvarea unei probleme de sănătate cu care se confruntă o persoană mai în vârstă din familie.

FECIOARĂ

Cineva reușește să vă enerveze de la prima oră a zilei și să vă dea peste cap toată ziua. Vă faceți o grămadă de planuri pentru azi, dar, din păcate, vă demobilizați și nu le mai puteți duce la bun sfârșit. Nu e nimic. E și mâine o zi în care veți putea să vă urmați planurile.

BALANȚĂ

Azi, vă înțelegeți mai bine cu persoana iubită, ba, chiar, puneți la cale planuri de viitor. Pe de altă parte, aceia dintre voi care nu sunt încă într-o relație ar putea începe o aventură. La locul de muncă, sunteți foarte sociabili și atractivi în ochii sexului opus.

SCORPION

Se pare că șefii sunt, astăzi, cam nervoși și reușesc să tensioneze atmosfera la locul de muncă. Păstrați-vă calmul și evitați discuțiile în contradictoriu cu colegii și, mai ales, cu șefii. Nu veți ajunge la niciun rezultat!

SĂGETĂTOR

Sănătatea vă dă azi ceva bătăi de cap. Sunteți epuizați psihic și începeți deja să resimțiți acest lucru și la nivel organic. V-ar ajuta mult dacă ați reînvăța să vă bucurați de clipa prezentă și să nu vă mai îngrijorați pentru viitor. Viitorul este în afara ariei voastre de control, oricât de multe griji v-ați face în privința lui.

CAPRICORN

Azi, răsuflați ușurați, atât la propriu, cât și la figurat. Nativii vor rezolva neînțelegeri avute în ultima perioadă și vor deveni mai siguri pe ei, mai sociabili și mai îndrăzneți.

VĂRSĂTOR

Azi, sunteți indispuși din cauza dificultăților financiare pe care le întâmpinați și, din acest motiv, aveți tendința să vă izolați. Dacă vă puneți speranțe în succesul unui proiect, unei colaborări începute recent, fiți perseverenți și aveți răbdare până vor începe să apară rezultatele.

PEȘTI

Începeți să fiți din ce în ce mai liniştiţi, mai degajaţi, mai preocupaţi să vă trăiți viaţa şi să nu vă mai pese de probleme, iar asta este excelent pentru psihicul vostru.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop