Horoscop 15 septembrie. Zodia care va lua atitudine împotriva unui apropiat care se comportă nedrept

horoscop 15 septembrie

Horoscop 15 septembrie. Deși e zi de weekend, pentru mulți nativi azi va fi o zi plină de evenimente neprevăzute și de activități solicitante. Pentru nativii dintr-o zodie, azi se umple paharul. Sătui de nedreptățile pe care le văd la o persoană din anturajul lor, aceștia decid să ia atitudine și să riposteze.

BERBEC

O zi care ar fi trebuit să fie una relaxantă, se dovedește a fi, în cele din urmă, una stresantă, plină de evenimente la care nu v-ați fi așteptat și care necesită implicarea voastră. Din fericire, sunteți eficienți și vă îndepliniți misiunile cu brio.

TAUR

Un prieten aflat la anaghie vă solicită ajutorul. Fiți lângă el, sprijiniți-l moral și sfătuiți-l atât cât vă pricepeți, dar refuzați să scoateți castanele din foc în locul lui, oricât de mult v-ar ruga s-o faceți. Faceți-l să înțeleagă că e destul de matur să-și asume greșelile.

GEMENI

Se anunță o vizită-surpriză. O cunoștință pe care nu ați mai văzut-o de multă vreme își face apariția în oraș și vă caută. Anunțul neașteptat vă face să intrați puțin în priză, să aranjați lucrurile prin casă, să mergeți la cumpărături, să pregătiți ceva de mâncare.

RAC

Vi se face brusc dor de cineva din trecutul vostru și stați în cumpănă dacă să luați legătura cu acea persoană sau sp vă vedeți de ale voastre. Este foarte posibil ca interacțiunea cu acea persoană să vă facă bine doar pe moment, dar să redeschidă o rană veche pe care o credeați vindecată.

LEU

Azi se umple paharul. V-a cam ajuns să vedeți cât de nedrept se comportă un apropiat cu voi și cu alții din anturajul vostru, așa că decideți să puneți piciorul în prag. Sfatul nostru este să nu uitați de diplomație. Ripostați, susțineți-vă punctul de vedere și arătați-i unde greșește, dar fără să fiți agresivi.

FECIOARĂ

Sunteți solicitați de un coleg de serviciu, de un șef să îl ajutați cu ceva urgent. Nu vă pică deloc bine faptul că se întâmplă într-o zi de weekend pe care o dedicaserăți relaxării.

BALANȚĂ

O veste bună vine să vă însenineze ziua. Niște bani vă vor intra în cont în perioada imediat următoare. Poate fi vorba despre o datorie mai veche pe care v-o datorează un prieten, poate fi vorba, la fel de bine, despre o moștenire sau despre o despăgubire.

SCORPION

Vă decideți să interveniți într-un conflict de familie de care, până acum, v-ați ținut departe. Conflictul pare să treneze, iar soluția e la voi. Ltiți exact ec să faceți, doar că riscul ca anumiți membri ai familiei să se supere pe voi este destul demare. Faceți ceea ce e corect!

SĂGETĂTOR

Este un moment bun pentru a purta o discuție cu partenerul de viață și a lămuri neînțelegerile din ultima vreme. Contextul astral este favorabil comunicării, înțelegerii, așa că nu trebuie decât să aveți inițiativa dialogului.

CAPRICORN

Nu sunteți, de fel, genul de persoană care să rămână fără replică atunci când este atacată. Azi, însă, iată că se întâmplă și acest lucru. Cineva la care nu v-ați fi așteptat, un apropiat, vă aruncă în față niște vorbe care vă lasă fără reacție. Sunteți acuzați de niște lucruri pe care nu le-ați făcut, poate doar ați auzit de ele, dar nu sunteți direct implicați. Chiar dacă acuzele acelei persoane vă iau prin surprindere și vă blochează, nu vă alarmați. Luați-vă un timp să analizați situația, apoi purtați o discuție cu respectivul.

VĂRSĂTOR

Lucrurile se precipită în familia voastră și vă simțiți obligați să interveniți și să aplanați conflictele. Încercați, pe cât se poate, să priviți lucrurile obiectiv și faceți în așa fel încât să nu se simtă nimeni neîndreptățit.

PEȘTI

Partenerul de viață nu pare să fie azi în apele lui și vă strică și vouă buna dispoziție. Fiți lângă el, ascultați-l, oferiți-i soluții dacă le aveți, dacă nu, măcar arătați-vă înțelegători și asigurați-l de tot sprijinul vostru. Nu o luați personal dacă nu este de acord cu voi.

Sursa foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
CSID
Descopera.ro
Libertatea
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop