Horoscop 15 septembrie 2020. Zodia care judecă greșit o persoană din cei apropiați

Horoscop 15 septembrie 2020. Zodia care judecă greșit o persoană din cei apropiați

Horoscop 15 septembrie 2020. Astăzi, o zodie care judecă greșit o persoană din cei apropiați va fi aspru pedepsită de neșansă.

Horoscop 15 septembrie. BERBEC

Cu impulsivitatea ta proverbială te grăbești să tragi concluzii total greșite. Fără să ai o imagine de ansamblu emiți judecăți care îi pot afecta emoțional pe cei vizați. Atenție, roata se întoarce!

Horoscop 15 septembrie. TAUR

Astăzi o ții pe-a ta, oricât de multe argumente ai auzi din partea celor din jur. Ești prins în capcana propriului orgoliu nemăsurat, iar poziția ta e mai mult a despotului decât a înțeleptului.

Horoscop 15 septembrie. GEMENI

A sosit timpul să le arăți tuturor că ai calități înnăscute de lider. Astăzi te faci remarcat(ă) în cercul tău de cunoscuți datorită unei trăsături de caracter pe care nimeni nu a bănuit-o. Ghici care este?

Horoscop 15 septembrie. RAC

Nu mai vezi pădurea de copaci. În loc să te apleci asupra lucrurilor care chiar contează, tu te pierzi în nimicuri care fură toată energia și te lasă sleit(ă) de energie.

Horoscop 15 septembrie. LEU

Ești unul din obsedații care vor să dețină controlul absolut asupra lucrurilor. Lucru care îți aduce multă anxietate și neliniște. Dacă ai putea să te liniștești… ce bine ar fi!?

Horoscop 15 septembrie. FECIOARĂ

Astăzi este o zi în care ar fi bine să faci puțină ordine interioară. Renunță la gândurile care îți fac rău, la amintirile neplăcute, la visele irealizabile. Și mergi mai deprate cu fruntea sus!

Horoscop 15 septembrie. BALANȚĂ

Respectul de sine este foarte important pentru echilibrul interior. Nu poți să evoluezi dacă nu te iubești pe tine, în primul rând. Învață să privești viața cu ochii unui copil și minunează-te de tot ceea ce îți iese astăzi în cale.

Horoscop 15 septembrie. SCORPION

Un lucru e cert! Ai călități de avocat. Reușești să împaci pe toată lumea și ții mereu cu dreptatea. Astăzi ridici un semn de întrebare asupra unei chestiuni din familie.

Horoscop 15 septembrie. SĂGETĂTOR

Astăzi suferi de nostalgie cronică. Îți pare rău după vara care s-a încheiat și care pentru tine nu a fost tocmai cea mai nasoală… Te îngropi în păreri de rău.

Horoscop 15 septembrie. CAPRICORN

Ești cu gândul departe, nu te poți concentra și nu poți să te exprimi coerent. Adună-te și pune-ți ideile în ordine, pentru că toamna aceasta e lungă…

Horoscop 15 septembrie. VĂRSĂTOR

Cumva urmează un eveniment important pentru tine în următoarea perioadă? Aștepți cu nerăbdare acest lucru? S-ar putea să fie o piatră hotărâtoare pentru destinul tău.

Horoscop 15 septembrie. PEȘTI

Cheltuiești mai mult decât câștigi iar asta îți dezechilibrează bugetul. Este foarte grav că nu-ți dai seama și că nu te-ai oprit la timp. Consecințele vor veni în curând.

Foto: 123rf

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop