Horoscop 12 octombrie. Cui trebuie să cerem iertare astăzi?

Horoscop 12 octombrie. Câteodată Karma își face simțită prezența fix atunci când ne așteptăm mai puțin. Cui trebuie să cerem iertare astăzi?

Horoscop 12 octombrie. BERBEC

Nu se anunță o săptămână nemaipomenită. Dacă nu sunteți atenți veți fi protagoniștii unui scandal grandios. Începând de astăzi fitilul începe să ardă. Țineți opiniile pentru voi. Nu intrați în dispute.

Horoscop 12 octombrie. TAUR

Ai o poziție destul de fermă în fața cuiva care îți cere socoteală. Trebuia să dai niște răspunsuri de ceva vreme, iar astăzi a sosit timpul. Pregătește-te pentru un interogatoriu neplăcut.

Horoscop 12 octombrie. GEMENI

Astăzi nativii Gemeni lasă ceva în urmă. Se despart de un capitol din viața lor care a însemnat piatră de hotar în ultima perioadă. Un plan de rezervă așteaptă imediat după ce mercur va ieși din mișcarea retrogradă.

Horoscop 12 octombrie. RAC

Ești o persoană destul de arțăgoasă astăzi, cauți motive de ceartă și de neînțelegere. Partenerul de cuplu va primi de la tine semnale bizare, îl zăpăcești cu cererile tale. Cumva pregătești ceva. Vom vedea în perioada următoare ce…

Horoscop 12 octombrie. LEU

Nervii tăi sunt întinși la maximum iar astăzi nu e cea mai bună zi să discuți tranșant anumite chestiuni. Riști să strici o relație de prietenie care funcționează de ani buni.

Horoscop 12 octombrie. FECIOARA

Ai încredere în tine, ai încredere în tot ceea ce simți că-ți aduce viitorul. Îți faci planuri și ești cuprins de o frenezie a necunoscutului care aduce doar lucruri bune. Ești din cale afară de optimist(ă).

Horoscop 12 octombrie. BALANȚA

Aștepți ceva, ori pe cineva. Poate aștepți un semn de undeva ca să poți acționa, sau aștepți o persoană care îți va schimba traiectoria destinului… va fi greu săptămâna asta să se întâmple ceva pozitiv.

Horoscop 12 octombrie. SCORPION

Nu te mai uita în grădina altora, nu te mai compara cu ceilalți. Fiecare are crucea lui de dus și nu știi cât de grea este.

Horoscop 12 octombrie. SĂGETĂTOR

Toți Săgetătorii sunt foarte empatici astăzi, atrag energiile negative din jur și reacționează extrem de puternic la necazurile ți problemele celor din jur.

Horoscop 12 octombrie. CAPRICORN

Ascultați-vă intuiția, astăzi sunteți călăuziți de planeta protectoare, mergeți pe drumul care vi se arată, nu încercați lucruri noi, doar de dragul experienței.

Horoscop 12 octombrie. VĂRSĂTOR

Pare că sunteți într-un blocaj, nu știți încotro să vă îndreptați. Cel mai bine e să stați și să așteptați să se liniștească lucrurile în jur și să aveți limpezimea minții pe care o meritați.

Horoscop 12 octombrie. PEȘTI

Astăzi este despre dragoste și sentimente, despre persoana iubită sau despre o dragoste ascunsă. Dacă fiorii iubirii vă dau târcoale nu-i respingeți.

Foto: 123rf

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop