Horoscop 14 decembrie, aspecte de natură karmică pentru acești nativi

Astăzi un eveniment marcant, cu conotații karmice. O întâlnire cu cineva din viața anterioară, o greșeală imensă care trebuie plătită.

BERBEC

Vă simțiți scoși la tablă de destin. Parcă vi se luminează mintea, primiți un declic, vă eliberați de un regret sau de o vină. O apăsare, un secret, o informație, o taină. Faceți ceva pentru acest secret, pentru că nu mai poate aștepta… Nu erați pregătit până astăzi. Astăzi pornește motorul, și nu voi, ci destinul.

TAUR

Este o zi de bilanț, vedeți totul în alt unghi. Se schimbă perspectiva, vedeți alte posibilități. În sfârșit vă dați seama cât de mare e lumea, începeți să aveți din nou speranțe în viitor, vă faceți vise. Schimbați ce trebuie schimbat, încheiați o etapă.

GEMENI

Este o zi problematică în relația cu jumătatea voastră sentimentală. Se întâmplă ceva în viețile voastre. Treceți prin niște probe care țin de viața conjugală. Astăzi se scrie viitorul pentru viața cuplu. Aveți de trecut prin niște furtuni emoționale, dacă vă despărțiți, nu erați sortiți să fiți împreună. Este o piatră de încercare.

RAC

Un moment cu conotații karmice profunde, vă asumați o sarcină. Ați avut în ultimii ani ceva de făcut, o îndatorire pentru cineva, trebuie să vă eliberați de această misiune. Trebuie să salvați o situație pentru cineva, interveniți în viața unui om.

LEU

Este un moment important pentru inima voastră, puneți suflet în ceva, într-un hobby, în familie, în job. În ultima perioadă nu ați primit feed-back, nu ați primit rezultate și v-ați gândit că ceva nu e tocmai ok… Zilele acestea se produce un declic, lucrul pe care l-ați așteptat apare. Veți avea o surpriză, se mișcă ceva în viața voastră.

FECIOARA

O amintire nu vă dă pace. Aveți sentimente de deja-vu. O întâlnire cu cineva vă aduce aminte că trebuie să plătiți niște restanțe. Ați avut un an cu amintiri karmice, vreți să normalizați balanța, să nu rămâneți datori.

BALANȚA

Cineva din preajmă vă este …. dușman, vă face viața amară, vă poartă sâmbetele. Astăzi i-o plătiți cu vârf și-ndesat. Vă plătiți polițele.

SCORPION

Primiți o notă de la destin pentru modul cum ați învățat lecția. Această notă vine sub forma unei răsplate, primiți ceva în dar. Vă înțelegeți pe voi, vă evaluați, vedeți nivelul de cunoaștere și de evoluție.

SĂGETĂTOR

Închideți o etapă și deschideți alta. Este ca un final de clasă la școală și începutul unei alte etape. Sunteți împăcați cu ce ați realizat, dar vă gândiți că se putea și mai bine.

CAPRICORN

Nu este o zi foarte ușoară. Este ca un cutremur emoțional. O persoană din jur vă ajută, vă ridică, voi treceți printr-un blocaj iar acest om vă susține. Vă însoțește la greu, vă ajută să depășiți acest blocaj.

VĂRSĂTOR

Depășiți un impas, vi se deschide o fereastră către viitor, reparați niște greșeli din trecut. Vi se deschid perspective noi și abia așteptați ce urmează, primiți o recompensă pentru cât de mult ați tras. Viitorul sună bine pentru voi.

PEȘTI

Străluciți, cine vă vede azi o să vadă cu siguranță că sunteți schimbat. Astăzi schimbați un lucru important în viața voastră. Dacă ați făcut un lucru bun, veți primi răsplata.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Horoscop