Horoscop 12 mai, o zi plină și agitată pentru mai multe zodii

Horoscop 12 mai

Weekendul ar trebui să fie o perioadă liniștită pentru noi, în care să ne reîncărcăm bateriile, dar asta se poate doar dacă binevoiesc astrele. Contextul astral nu este foarte prietenos cu nativii din câteva zodii, pe care nu-i lasă să-și găsească liniștea mai deloc.

BERBEC

Atmosfera este destul de tensionată azi în jurul vostru, spiritele se încing ușor, iar voi cam puneți paie pe foc. Încearcă să nu respingeți vehement toate părerile celorlalți, chiar dacă, după cum bine știm, sunteți cei mai încăpățânați nativi ai zodiacului. recomandarea noastră este să fiți mai flexibili în fața ideilor celorlalți. Ar trebui să fiți conștienți că nu doar voi aveți dreptate.

TAUR 

Azi, anturajul nu vă ajută deloc să realizați ceea ce v-ați pus în minte. Vă influențează negativ, respinge orice idee vine din partea voastră. Sfatul nostru este să aveți mai multă încredere în voi, să judecați mai mult cu mintea voastră decât cu a altora. E clar că mediul acesta vă e ostil. În aceste confiții e mai bine să vă descurcați singuri și să nu vă lăsați influențați de acești oameni.

GEMENI

Vreți cu tot dinadinsul să aveți ultimul cuvânt în disputele care au loc azi. Sunteți convinși că dreptatea e de partea voastră și aveți argumente solide. Din păcate, cei care că contraatacă o fac prin autoritate, nu prin argumente logice. Soluția este una de compromis: ziceți ca ei și faceți ca voi, altfel nu aveți cum s-o scoateți la capăt.

RAC

Nimic nu vă scoate azi din calmul care v-a cuprins. Chiar dacă ați avea o mie de motive să vă enervați, reușiți să vă detașați. Un moment de inspirație reușește să vă scoată dintr-un impas. Pentru că reușiți să vă mențineți calmul și echilibrul, veți avea surpriza să câștigați o confruntare a cărei miză este una destul de mare.

LEU

Zilele trecute, în discuțiile cu anumiți prieteni, ați fost impulsivi, iar acum aveți mustrări de conștiință. Probabil ați spus lucruri pe care acum le regretați și nu știți cum să îndreptați situația. Poate dacă ați încerca niște scuze și să vă recunoașteți vina, lucrurile s-ar putea schimba.

FECIOARĂ

Sentimentele voastre sunt mai limpezi ca nicodată și vreți ca toată lumea să afle acest lucru. Fericirea vă dă aripi și curajul să înfruntați lumea.  Pare apară soarele și pe strada voastră, după o perioadă îndelungată în care ajunseserăți să fiți convinți că fericirea nu e pentru voi.

BALANȚĂ

Azi, peste tot pe unde vă duceți, dați de oameni nervoși și arțăgoși. Sigur că, pe de o parte, este firesc să vă sară și vouă țandăra la un moment dat, deși ar fi indicat să vă țineți sub control agresivitatea. Gazul pe foc pe care l-ați turna voi ar face să escaladeze conflictele și să nu vă mai puteți înțelege cu nimeni, ba chiar să vă purtați ciudă reciproc pentru o perioadă îndelungată de timp de-acum încolo.

SĂGETĂTOR

Astăzi va fi o zi aproape perfectă pentru voi. Vă revedeți cu oamei dragi pe  care nu i-ați mai vazut de ceva vreme, depănați amintiri și, foarte important, aflați lucruri ascunse despre cunoscuți despre care aveați până azi o părere bună. Reușiți, astfel, să vă explicați unele dintre comportamentele acestor oameni pe care îi mirosiserăți, iar acum iată că aveți și confirmarea.

CAPRICORN

O zi în care veți pune punct în multe relații din anturajul apropiat. Probabil că în urma aflării unor secrete despre unele persoane pe care le cunoașteți foarte bine decideți să vă îndepărtați rapid. Sunt șanse mari să vă remodelați mentalitatea și felul în care relaționați cu cei din jur.

VĂRSĂTOR

Relațiile cu prietenii vor cunoaște schimbări importante începând de azi. Încearcați să vă luați un răgaz pentru a analiza pe îndelete oamenii din jurul tău și acțiunile lor, mai ales acelea care vă privesc și pe voi. Fiți prudenți și eliminați din jurul vostru persoanele toxice care vă consumă toată energia.

PEȘTI

Azi veți lua o decizie pe grabă, dar, surprinzător, va fi una dintre cele mai bune decizii luate în ultima vreme. Rezultatele vor fi peste așteptările voastre. În plus, azi sunteți foarte sociabili, relaționați cu multe persoane, vă întindeți la discuții și aflați lucruri surprinzătoare. Nici nu realizați când trece timpul.

Sursa foto: pixabay

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop