Horoscop 10 septembrie. Zodia care își vede visul cu ochii

horoscop 10 septembrie

Horoscop 10 septembrie. Ziua de azi vine cu o grămadă de surprize plăcute pentru cele mai multe zodii. Mulți nativi vor avea parte de schimbări benefice în carieră, în starea financiară sau în viața personală. Nu este vorba, însă, despre schimbări majore, dar așa mici cum sunt le vor aduce o rază de speranță. Nativii dintr-o zodie ăși vor vedea visul cu ochii.

BERBEC

La locul de muncă, lucrurile par să ia o turnură la care nu vă așteptați. Cineva vă poate trage la răspundere pentru o problemă de care nu sunteți răspunzători sau, în orice caz, nu sunteți singurii răspunzători. Asumați-vă doar partea voastră de vină, nu luați asupra voastră greșelile tuturor.

TAUR

Astrele vă dau azi ceva de furcă pe sectorul sănătății. Recidivează o problemă mai veche pe care o credeați complet vindecată sau apare o problemă de sănătate nouă. Nu este ceva foarte grav, nu e cazul să vă speriați, dar e musai să mergeți la medic și să vă șină sub observație o perioadă.

GEMENI

Relația cu apropiații poate avea de suferit azi dacă nu reușiți să vă reprimați emoțiile negative și izbucniți când le e lumea mai dragă. Aveți tot dreptul să fiți supărați atunci când lucrurile nu merg cum v-ați dori, dar încercați să nu vedeți țapi ispășitori chiar peste tot, uitați-vă întâi în ograda voastră.

RAC

Pentru voi, e o zi mare. Ziua în care vă vedeți visul cu ochii. Este vorba despre o schimbare semnificativă ce are loc în plan personal și după care tânjeați de multă vreme. Fie aflați că veți deveni părinți, fie primiți o cerere în căsătorie, fie începeți o nouă relație, oricum, o schimbare de bun augur în viața personală.

LEU

Sunteți direcți și le spuneți oamenilor drept în fața ce vă deranjează la ei, iar asta vă poate atrage antipatii. Problema nu este faptul că sunteți direcți, că faptul că îi puteți acuza de lucruri la care nici nu s-au gândit. Există riscul să interpretați greșit ce au zis sau au făcut ei, de aceea este de preferat să vă asigurați că ați perceput corect acțiunile și vorbele lor.

FECIOARĂ

Situați voastră financiară este pe cale să se îmbunătățească în curând. Primiți o ofertă avantajoasă, sunteți cooptați într-un proiect nou, vi se propune o colaborare. Este vorba, în orice caz, de o sumă semnificativă de bani care vă va intra în conturi multă vreme de-aici încolo.

BALANȚĂ

Un prieten apropiat vă face o surpriză foarte plăcută azi. Poate fi vorba despre ceva ce vă doreați de foarte multă vreme, dar de la care v-ați luat gândul în ultima vreme. Ei bine, a venit ziua în care vă veți bucura și de cadoul primit, și de iubirea pe care v-o poartă respectivul prieten.

SCORPION

Un apropiat vă caută nod în papură azi. Nu vă faceți probleme și nu o luați personal. Cel mai probabil are niște probleme personale, niște lupte interioare, iar energia negativă care rezultă din acestea trebuie descărcată undeva. Din păcate, aiz o direcționează spre voi, mâine s-ar putea să aibă altă țintă.

SĂGETĂTOR

La serviciu, vi se dau niște extrasarcini. Vestea proastă este că nu sunt remunerate. vestea bună este că aveți dreptul să le refuzați și chiar vă recomandăm s-o faceți dacă aveți deja prea multe pe cap. Nu uitați să vă amintiți din când în când că nu sunteți roboți, deci nu trebuie să vă comportați ca și cum ași fi unul.

CAPRICORN

Vi s-a părut înțelept în ultima vreme să vă refugiați în muncă. Dar nu munca fără măsură este soluția problemelor voastre. În niciun caz. Refugiați-vă în ceva mai sănătos. V-ar ajuta câteva ședințe la psihoterapeut, lecturarea unor cărți de dezvoltare personală, niște ieșiri în oraș seara după serviciu.

VĂRSĂTOR

Niște vești despre o persoană apropiată sunt de natură să vă neliniștească. Încercați să aflați din sursă sigură ce se întâmplă cu persoana respectivă, poate chiar de la ea dacă este posibil. Nu vă impacientați numai din niște zvonuri. Vedeți pe cine puteți contacta  care să vă lămurească.

PEȘTI

Partenerul de viață s-a gândit să vă arate azi, o dată în plus, cât de mult vă iubește. După o zi obositoare de lucru, veți avea parte de o surpriză plăcută la lăsarea serii. Nici prin cap nu vă trece ce pune la cale jumătatea voastră.

Sursa foto: shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Horoscop