Horia Brenciu își aniversează ziua de naștere astăzi! Soția sa i-a făcut o declarație de dragoste neașteptată

Horia Brenciu și Alice Dumitrescu formează unul dintre cele mai longevive cupluri din România. De asemenea, cei doi sunt extrem de discreți în ceea ce privește viața lor de familie, însă cu diferite ocazii se mai strecoară mici detalii.

Horia Brenciu este o Fecioară veritabilă, născut pe 27 august, cunoscutul artist împlinește astăzi 49 de ani. Profitând de acestă ocazie, soția sa i-a transmis un mesaj prin intermediul rețelelor de socializare.

„El e iubitul și prietenul, și amantul meu. La mulți ani, frumosule și bunule, și minunatule! #rezistaaaa!', a scris Alice Dumitrescu alături de o poză cu ei doi.

Celebrul Horia Brenciu se poate considera un bărbat împlinit. Acesta are o carieră impresionantă și o familie absolut fabuloasă. Omul de televiziune este tatăl a patru copii: două fiice sunt ale soției sale, cea de-a treia fetiță este rezultatul iubirii lor, iar băiețelul este adoptat încă de la naștere.

„Un copil adoptat nu este o jucărie. Şi nu depui dragoste numai când e mic şi e drăgălaş. (…) Acel copil e al tău pe vecie. Îţi schimbi oarecum gândurile, drumurile, priorităţile.
A iubi pe cineva este o responsabilitate', a mărturisit Horia Brenciu în emisiunea Profesioniştii, citează Click!.

Cât despre relația lui cu Alice, artistul a mărturisit că fiecare dintre ei descoperă zilnic lucruri noi unul despre celălalt chiar dacă sunt împreună de foarte mulți ani.

„Omul e un adevărat univers. Alice respectă regula asta. Nici eu nu fac rabat de la ea. Concluzia e că mai avem multe de descoperit și de experimentat', a declarat omul de televiziune despre soția sa.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete