Sharon Stone, știri sfâșietoare despre nepotul său: „Avem nevoie de un miracol”

Sharon Stone a împărtășit pe contul său personal de Instagram vestea sfâșietoare că micuțul ei nepot, River Stone, a primit diagnosticul crunt de insuficiență totală a organelor. Actrița a postat o poză a copilului de 11 luni conectat la echipamentele medicale.

Celebra vedetă în vârstă de 63 de ani a scris un mesaj cutremurător în care îndeamnă comunitatea să se roage pentru micuț și să se întâmple o minune.

„Nepotul meu, River Stone, se află astăzi în pătuțul său cu insuficiență totală a organelor. Rugați-vă pentru el. Avem nevoie de un miracol', a scris Sharon Stone.

Prietenii și adepții ei s-au grăbit să-și ofere sprijinul, Chantelle Delaney scriind: „Oh Sharon. River, îți trimit multă dragoste și putere băiat frumos. Multă dragoste pentru voi toți.'

Ruby Rose a adăugat: „Ne rugăm pentru River și întreaga ta familie', în timp ce actrița Olga Fonda scria: „Îmi pare rău să aud asta. Fie ca recuperarea lui să fie ușoară și rapidă.'

River s-a născut în septembrie 2020, iar Sharon a împărtășit o fotografie cu el pe scaunul pentru bebeluș, venind de la spital acasă, scriind: „Uite cine merge acasă: River William Stone, fratele meu Patrick, soția sa Tasha și noul membru al familiei.'

În ianuarie, Sharon Stone a mai postat o fotografie a frumosului său nepot. River se uita la cameră, îmbrăcat într-un halat de baie, tip prosop (vezi Galeria Foto de mai jos).

Acum 20 de ani, legendara actriță a trecut prin cea mai cumplită cumpănă a vieții sale. În urma unei dureri de cap groaznice, medicii i-au descoperit un anevrism cerebral. Eforturile medicilor au fost pe măsură, actrița revenindu-și complet după ce a stat nouă zile în comă.

„Inițial, după șase zile petrecute în spital, am fost trimisă acasă pentru că s-a crezut că mă prefăceam. Oamenii cred că dacă ești actor sau persoană publică automat joci teatru. Când situația avansase, am sunat-o pe mama de la Urgențe și i-am spus că am hemoragie cerebrală.

Mi-a zis: Vin spre tine, te iubesc, apoi a închis. La un moment dat eram dusă pe targă, m-am trezit și am întrebat ce mi se întâmplă. Un rezident foarte tânăr mi-a spus că mă duce în operație. Am întrebat ce operație și mi-a răspuns că mă vor opera pe creier, că trebuie să îmi deschidă craniul ca să vadă ce se întâmplă', a mărturisit actrița, potrivit Hello.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete