HAMA România lansează “Passion Turn”, căștile care devin o boxă portabilă

Compania Hama Distribution România anunță intrarea pe piața de tehnologie din țara noastră a căștilor inovative Hama Passion Turn', cu sistem 2-în-1, spre bucuria pasionaților de tech și a iubitorilor de muzică de calitate.

Cu un design ergonomic, căștile Hama Passion Turn' oferă un confort deosebit la purtare, ce garantează o experiență cât mai plăcută pe perioade lungi de utilizare.

Elementul surpriză al căștilor este reprezentat de sistemul inovator 2-în-1, care le permite utilizatorilor să le transforme într-o boxă portabilă și în felul acesta să se bucure de muzică de calitate în compania prietenilor lor.

Ne încântă faptul că lansăm în România un produs de o calitate excepțională! Toți cei care au testat căștile Hama Passion Turn' au fost surprinși de calitatea impecabilă a sunetului, amblu și echilibrat, dar totodată și de capacitatea lor de a deveni o boxă portabilă. Pentru o ieșire în aer liber cu prietenii sau într-un club, aceste căști cu funcție dublă sunt un produs ideal', a declarat Adelina Panait, Marketing Manager, Hama România.

Prin funcțiile speciale pe care le mai deține, produsul vine în sprijinul utilizatorului și se poate folosi pentru efectuarea apelurilor telefonice prin Bluetooth. Datorită microfonului integrat în căști, utilizatorul poate gestiona cu ușurință redarea muzicii și răspunsul la apelul telefonic, fără să se piardă un apel în momentul în care acesta va asculta muzică. Funcția smartphone-ului se poate controla prin intermediul unui buton multifuncțional de acceptare/respingere/terminarea apelului/reapelarea ultimului număr.

Totodată, utilizatorul beneficiază de ajutorul asistenților vocali Siri și Google, care raportează în momentul în care conexiunea Bluetooth a reușit și răspund la comenzi vocale.

Căștile Hama Passion Turn' pot funcționa independent de telefon  prin player-ul integrat și slotul de memorie micro SD.

Produsul dispune de un egalizator cu trei efecte sonore diferite, iar modurile se pot schimba prin apăsarea butonului Egalizator. Astfel, experiența audio a utilizatorului devine una complexă și completă.

Pentru utilizarea căștilor bateria dispune de o capacitate maximă de până la 18 ore, iar în cazul boxei portabile capacitatea maximă a bateriei este de 3,5 ore.

Hama România își dorește să le ofere utilizatorilor produse la cele mai înalte standarde și experiențe cât mai plăcute, de aceea investițiile în zona de inovație sunt întotdeauna o prioritate pentru companie.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Advertorial