Goldie Hawn, la un pas să se despartă de Kurt Russell: „Jurămintele sunt încălcate”

Dragostea poate fi dificilă, chiar și pentru cuplul de aur de la Hollywood, Goldie Hawn și Kurt Russell. După ce era cât pe ce să renunțe, actrița împărtășește un secret emoționant pentru a păstra vie scânteia în relația lor de lungă durată.

Dragostea dintre Goldie Hawn și Kurt Russell a rezistat provocărilor faimei și familiei, devenind mai puternică în fiecare an. Goldie Hawn, actrița efervescentă cunoscută pentru râsul ei contagios, și Kurt Russell sunt de nedespărțit de zeci de ani.

Acest cuplu inspiră mulți oameni prin devotamentul și dăruirea lor unul față de celălalt.

„Pur și simplu, Goldie, te prețuiesc. Toate stelele de pe cer sau de pe bulevard nu pot să țină o lumânare în fața acestui lucru”, a declarat Kurt Russell, în urmă cu ceva timp, scrie Bright Side.

Relația de succes a lui Goldie și Kurt este atribuită deciziei lor de a evita căsătoria. Independența lui Goldie îi permite să facă alegeri și să nu se simtă prinsă în capcană. În ciuda faptului că s-au confruntat cu îndoieli, devotamentul lor a fost dovedit de-a lungul timpului, dar a existat o perioadă în care Goldie a fost singură după ce a decis să plece.

Dragostea dintre Goldie Hawn și Kurt Russell a îndurat furtunile vieții, devenind mai puternică în fiecare zi. Legătura lor de nezdruncinat a fost pusă la încercare de provocări intense, care aproape că i-au despărțit. “Aș fi divorțat de mult timp dacă m-aș fi căsătorit cu Kurt”, a recunoscut Goldie, mai scrie sursa citată anterior.

Goldie și Kurt “aveau probleme de comunicare”, ceea ce a dus la călătoria solo a lui Goldie în India, în 2004, pentru a-l vizita pe prietenul ei Imran Khan. Kurt era supărat din cauza intimității pe care Goldie ar fi avut-o cu el, ceea ce a dus la tensiuni între ei.

Au luat o pauză pentru a se liniști, iar Goldie a mers la casa lor din Malibu, în timp ce Kurt a rămas în Pacific Palisades. În ciuda perioadei dificile, ei s-au dedicat familiei lor și s-au împăcat după 2 săptămâni, consolidându-și legătura.

Hawn a dezvăluit că se trezește zilnic și alege să-l iubească pe Russell și să fie prezentă în relația lor, nu pentru că sunt legați prin căsătorie. “Se fac jurăminte. Jurămintele sunt încălcate. Se fac promisiuni. Promisiunile sunt încălcate. Ce legătură are o bucată de hârtie cu asta pentru mine?”, a explicat Hawn.

Hawn și Russell dețin diverse proprietăți în Vancouver și New York, dar reședința lor din Pacific Palisades, în Los Angeles, este un adevărat spectacol. Împreună, au proiectat și construit de la zero, în 2016, uimitoarea structură albă, în stil sudic, și s-au mutat în anul următor.

goldie-hawnSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Aflată în vârful unei faleze, casa lor este o operă de artă, cu un living grandios, grădini uimitoare și o sală de gimnastică complet echipată. Hawn și Russell au împărtășit cu fanii lor tururi virtuale ale casei lor deosebite.

Kurt Russell și Goldie Hawn împărtășesc un istoric de succes în industria cinematografică și se bucură să lucreze împreună la treburile casnice. Fiind împreună de mulți ani, cuplul a creat un sistem care le convine amândurora.

Russell și-a împărtășit, de asemenea, părerea despre treburile casnice și despre semnificația acestora pentru bărbați. El a menționat că, de obicei, mulți bărbați nu se preocupă de îndeplinirea sarcinilor casnice, dar pe el, personal, nu-l deranjează să ducă gunoiul afară. În 2020, Hawn a împărtășit un videoclip adorabil în care ea și familia ei dansau în timp ce spălau vasele.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete