Cum se înțeleg, de fapt, Pepe și Cosmin Seleși. Artistul i-a luat locul prezentatorului la Antena 1: „El nu își mai dorea, voia altceva”

Pepe a făcut noi declarații despre relația cu Cosmin Seleși, căruia i-a luat locul la Antena 1, în emisiunea „Te cunosc de undeva'. Într-un interviu pentru Fanatik, artistul a explicat cum au stat lucrurile de fapt și ce relație are cu prezentatorul, care are contract acum cu Pro TV.

Pepe a spus că în ciuda aparențelor, el și Cosmin Seleși sunt prieteni buni și se înțeleg, ba mai mult, atunci când Antena i-a propus să devină noul prezentator al show-ului „Te cunosc de undeva', primul lucru pe care l-a făcut a fost să-l sune pe acesta.

Pepe mai explicat că prietenul lui nu s-a supărat deloc că i-a luat locul, mai ales că el nu mai avea de gând să se întoarcă în postura de prezentator al emisiunii. „Mi-a fost însă greu să vin în proiect ca prezentator. Mai ales că Seleși mi-e prieten. Înainte cu două săptămâni să mi se propună să fiu prezentator, Seleși a fost la mine la concert online. Iar noi am avut întotdeauna, și acum, o relație foarte bună.

Și primul om pe care l-am sunat când mi s-a propus a fost Cosmin. Și am vorbit cu el. I-am spus ce mi-au propus, era la modul de bârfă. Mi-a spus: Du-te Gogule, că eu nu mă mai duc!. Noi tocmai vorbiserăm și îmi zicea că nu mai vrea nici în ruptul capului, pentru că el deja a semnat în altă parte.

El nu mai credea că poate să meargă în proiectul Te Cunosc de Undeva. Chiar dacă i s-a propus. Și, într-adevăr, i s-a propus, dar el a refuzat. Nu își mai dorea, voia altceva', a dezvăluit Pepe.

pepe-despre-cosmin-selesi-te-cunosc-de-undeva-2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cântărețul spune că în primul sezon ca prezentator i-a fost mai greu, mai ales că publicul s-a obișnuit cu prezența lui Cosmin Seleși. „Prezentator sau concurent? E la fel de serioasă treaba în toate pozițiile. E mai greu, cred, concurent. Mai greu mi-a fost în primul sezon, ca prezentator. Oamenii se obișnuiseră, evident, cu Seleși. Dar oricum nu mai puteam fi concurent, am fost de prea multe ori', a mai spus Pepe.

Cosmin Seleși, declarații despre Pepe după ce a fost înlocuit de la Te Cunosc de Undeva

În emisiunea lui Cătălin Măruță de la Pro TV, Cosmin Seleși a făcut o serie de declarații surprinzătoare despre Pepe.

„Băi, e greu la ăsta. Nu știe să citească prompterul. Îi place prea mult petrecerea, din punctul meu de vedere. Cum ar veni. Știi ce zic. Și nu-mi place când conduce obosit', a spus Cosmin Seleși despre Pepe.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete