Giulia Anghelescu, mărturii uluitoare: „M-am îngrăşat la prima sarcină 24 de kilograme, iar la a doua 28 de kilograme”

Vezi pozele

Giulia Anghelescu se poate considera o femeie împlinită pentru că are o familie frumoasă, dar și pe plan profesional îi merge destul de bine. Puțini știu însă că, în perioada în care a fost însărcinată a trecut prin momente grele.

În cadrul unui interviu, Giulia Anghelescu a mărturisit că a avut o sarcină toxică și iar după ce a născut cei doi copii ai săi, i-a fost foarte greu să slăbească. Din acest motiv, cântăreața s-a confruntat cu o depresie puternică postnatală.

„Mi-a fost foarte greu să îmi revin după sarcină. Problema mea a venit din cauză că nu reușit să slăbesc repede după ce am născut. Vedeam alte femei din showbiz, care au născut și erau ca trase prin inel, iar eu nu eram deloc așa.

Eu, de exemplu, m-am îngrăşat la prima sarcină 24 de kilograme, iar la a doua 28 de kilograme. Eram foarte umflată, reţineam apă, purtam un trening, pijamale şi nişte papuci. Nu ieşeam din casă. Prima dată când am ieşit din casă am fost la un eveniment, iar când am deschis dressingul şi nu îmi venea nimic. Până la urmă am purtat o rochie pe care o purtam când eram gravidă.

Regimul alimentar încerc să fie cât mai echilibrat şi sănătos. Nu apuc să mai fac sport, dorm foarte puţin 4-5 ore pe noapte, pentru că muncesc foarte mult. Cred că mă ajută să alerg prin casă după copii și mai dansez pe la concerte,' a povestit cu sinceritate Giulia Anghelescu, pentru unica.ro.

Pentru a vedea mai multe fotografii cu Giulia, deschide galeria foto de mai sus!

Foto: Facebook

Mihaela Tudor

Citește și:

Giulia Anghelescu, mărturii neașteptate despre despărţirea de soțul ei: 'A murit o parte din mine!'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Retete
Baby
Doctorul Zilei
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete