Gina Pistol și-a ales două rochii de mireasă. Unde și când va avea loc nunta

Gina Pistol și Smiley au anunțat că se vor căsători. Prezentatoarea și-a ales două rochii de mireasă, iar nunta va avea loc chiar luna aceasta.

Într-un video pe YouTube, Gina Pistol și Smiley au povestit cum a avut loc cererea în căsătorie. Prezentatoarea de la „Chefi la cuțite' spune că totul a avut loc într-o zi normală când se aflau acasă, iar ea pregătea baia pentru fiica lor, Josephine.

„Era într-o seară normală de familie, noi trei, pregăteam baia fiicei noastre, spălam cada și eram plină de spumă și Andrei se juca cu Josephine în dormitor și m-a strigat. Am ieșit din baie cu mâinile pline de spume și mă uitam la ei, iar Josephine avea o cutiuță în mână și Andrei a început să spună ceva, dar n-am auzit începutul că mă întrebam de unde a luat cutia, rodea la ea. Nu mi-am dat seama că e o cutie care ascunde un inel. L-am văzut emoționat. N-am auzit începutul, dar i-am văzut emoția pe față', a povestit Gina Pistol pe YouTube.

Smiley i-a dat cutia cu inel fiicei sale în speranța că iubita lui va observa. Cântărețul avea în plan să o ceară cu mult timp înainte, însă a considerat că momentul acela a fost perfect pentru cererea în căsătorie.

„Momentul acesta îl aveam în cap de mult timp, chiar înainte să aflu că este gravidă. Ea nu știa. Se petrec multe lucruri în capul meu de nu știe nimeni. M-am gândit la foarte multe variante. Puteam să fac așa cu artificii, cu prieteni, ca-n filme… și cumva m-am gândit că trebuie să fie un moment al nostru cu care suntem obișnuiți. Mi-am dat seama că cererea în căsătorie trebuie să fie una normală, la noi în casă, cu fiica noastră. Am avut inelul ascuns în casă. Fiica noastră este extrem de simpatică și am zis că na… Josephine avea 8-9 luni. (…) Nu mă așteptam ca Gina să fie plină de spume la propriu. Eu m-am pregătit, cum formulez. Nu am știut că ea nu a auzit. Nu mai știu ce i-am zis'.

Artistul a apelat la ajutorul nașei pentru a alege inelul pentru Gina Pistol. Smiley a făcut inelul pe comandă la un bijutier priceput.

„Am vorbit cu nașa noastră. Nu mă pricep la bijuterii. Știam treaba asta cu inelul cu diamant… Am căutat ceva… Știam care e forma de diamant care îi place. Am căutat un bijuterier foarte tare. E făcut special pentru ea, adică nu e cumpărat de la magazin'.

Nunta va avea loc în luna mai și va fi la un restaurant lângă pădure. Gina Pistol și-a ales două rochii de mireasă, iar Smiley nu a văzut niciuna dintre ele.

„Luna viitoare (n.r. – în mai) va avea loc nunta. Suntem pe pregătiri, detalii', a spus Smiley la sfârșitul lunii aprilie. „Eu am crezut că dacă am rochia și pantofii totul e gata', a completat Gina Pistol. Cei doi se pregătesc pentru petrecerea de nuntă, unde vor fi invitați toți prietenii lor.

„Vor fi aproximativ 200-300 de invitați. Va fi într-un loc cum ne place nouă', a spus artistul.

Smiley și Gina Pistol se căsătorescSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 7

Iată ce poți citi în ediția de print a revistei Avantaje, aprilie 2023:

  • DOSARUL SPECIAL al lunii este dedicat bărbaților, cuceritorii moderni: Daniel Pavel (Survivor), Denis Roabeș (The Motans), Maurice Munteanu (fashion editor). Uneori seducători, uneori fermecători, inteligenți, sexy sau doar talentați și atrăgători, alteori histrionici și interesant-romantici sau arbitrar-irezistibili, intimidanți sau siguri pe ei, sunt, deseori în secret și fără a fi supermen, învingători perfecți într-o lume bulversată de valori și nonvalori.
  • Vrei să reduci din kilograme fără să urmezi o dietă drastică și, evident, nesănătoasă? Poți să reintri în formă fără prea mult chin. Iată 25 de tips&trick-uri prin care poți slăbi rapid.
  • Vechile mănăstiri sunt locurile sacre din România care te cuceresc indiferent de câte ori ai merge acolo. Un spațiu parcă fără timp, cu peisaje incredibile, oameni cu sufletul cât roata carului și tradiții păstrate de veacuri.
  • De ce înșală o femeie? Ce motive au femeile atunci când decid să-ți înșele partenerul?
  • Să aflăm mai multe despre boala de reflux gastroesofagian
  • De mai mult de 2000 de ani încoace multe obiecte au fost asociate cu persoana și povestea Mântuitorului din Nazaret. În ediția de aprilie veți citi un amplu reportaj despre locațiile unde se află astăzi relicvele sfinte.
  • Răsfoiește revista aici: https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/
Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete