Gina Pistol pleacă de la Antena 1? Prezentatoarea face primele declarații după zvonurile apărute

Gina Pistol trăiește acum cea mai frumoasă perioadă din viața ei. A devenit mamă pentru prima dată în luna martie a acestui an și de atunci a renunțat la viața sa profesională și se dedică creșterii micuței Josephine, fiica ei și a lui Smiley. Recent au apărut zvonuri că ar pleca definitiv de la Antena 1. 

Gina Pistol a prezentat cele mai urmărite emisiuni de la Antena 1. Este vorba despre „Chefi la cuțite' și „Asia Express'. În ambele, prezentatoarea a fost înlocuită de Irina Fodor. Gina a fost nevoită să pună cariera pe planul doi și să devină mămică full-time, să se dedice creșterii și educării fiicei sale.

Au apărut zvonuri că aceasta nu ar mai reveni la Antena 1, că va fi înlocuită definitiv. Prezentatoarea a avut acum o primă reacție, a negat că ar fi așa și a ținut să sublinieze ce relație bună are cu Irina Fodor, cea care i-a luat pentru moment locul.

„Nu se pune problema ca eu să plec de la Antenă, sunt doar niște zvonuri, vă asigur de asta! Am un contract care va mai dura câțiva ani, deci nu voi pleca așa cum spun zvonurile. Eu am prezentat Asia Express timp de trei sezoane, așa că, normal, i-am dat niște sfaturi Irinei Fodor, am totuși experiența celor trei ani.

Am făcut-o ca de la femeie la femeie, pentru că este un proiect obositor, este istovitor și durează mult. Stai plecată aproape două luni, ești departe de familie, iar asta este greu și pentru tine, și pentru toi cei implicați', a mărturisit Gina Pistol pentru fanatik.ro.

Din ce câștigă bani Gina Pistol

Chiar dacă stă acasă și se dedică 100% creșterii fetiței sale, Gina Pistol are unele proiecte de colaborare în mediul online. Așa câștigă bani prezentatoarea de la Antena 1.

În ultimele luni, ea a făcut reclamă la mai multe firme de cosmetice pentru curățarea și hidratarea tenului, la firme de accesorii și telefoane mobile, la firme de haine sau de catering, scrie click.ro. Totodată, după ce a devenit mămică, Gina Pistol a promovat pe contul ei de Instagram unde are peste un milion de urmăritori, produse pentru nou-născuți, ceaiuri, haine, cărucioare, produse pentru îngrijirea bebelușului și altele.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Avantaje.ro