Gina Pistol, gata să își cunoască micuța: „Stau şi aştept”

Gina Pistol

Gina Pistol și Smiley sunt pregătiți din toate punctele de vedere să devină părinți, ei au amenajat deja camera micuței și au cumpărat toate cele necesare pentru proaspăta mămică.

Prezentatoare emisiunii „Chefi la cuțite' a declarat de curând la Instastory că și-a pregătit geanta pentru maternitate și a pus la punct toate detaliile pentru marele eveniment ce se poate întâmpla oricând.

„Mi-am pregătit geanta pentru maternitate, mă uit în fiecare zi în ea, am impresia că am pus prea multe. Am şi kit-ul de celule stem. Acum stau şi aştept', a declarat iubita lui Smiley pe Instastory.

Pe parcursul sarcinii, Gina s-a confruntat cu numeroase schimbări specifice femeilor gravide, însă le-a făcut față cu brio. Mai mult, ideea că își va ține în brațe fetița mult dorită a determinat-o să își facă numeroase planuri privind educația și creșterea ei.

„Eu voi fi o mamă foarte înţelegătoare şi o să-mi ghidez copilul să ia cele mai bune decizii, să fie un om liber. Să nu las pe nimeni să spună că nu poate. O să fiu genul de mamă care o să facă drumeţii în aer liber. O să mă joc cu ea, o să ascultăm muzică. O să fiu prietena ei. Vreau să fie şi bunicii prezenţi în viaţa copilului. Nu vreau să fiu genul de mamă care să zică «e al meu»', a mai mărturisit Gina Pistol.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete