Ce salariu are Ștefan Bănică Jr. ca jurat la „X Factor”. Câștigă o avere de la Antena 1

„X Factor' e una dintre cele mai urmărite emisiuni din România. Acum s-a aflat care e jurat care primește cel mai mulți bani pentru acest proiect. Cântăreața Delia a fost cea care a făcut dezvăluirea. 

juriu x factor salariiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Delia a fost invitată recent în emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani' de la Antena 1. Cântăreața a declarat acolo că salariul ei nu este cel mai mare din emisiunea „X Factor'. Se vehiculează că, dintre toți jurații, Ștefan Bănică Junior primește în jur de 200.000 de euro, scrie playtech.ro.

„Ștefan ia cei mai mulți bani. Dani are boala lui Bendeac, se pare, că și ăla e 'fiert'. Mereu mă întreabă cât am dat pe asta, cât am dat pe aia. I-am zis să nu mai fie așa superficial, că poate avea o surpriză.

Nu toate lucrurile mele sunt scumpe. Am fost obligată prin presiuni din partea producătorilor să fiu un pic elegantă, adică să nu vin în pijamale. Eu în rochie nu sunt același om, dacă ceva nu merge bine la emisiune, este pentru că a trebuit să mă îmbrac în rochie', a spus Delia într-o emisiune TV.

Ștefan Bănică, exigent la „X Factor', sezonul 10

Juratul X Factor Ștefan Bănică se dovedește a fi extrem de exigent în alcătuirea grupei de Băieți al cărei mentor va fi în cel de-al zecelea sezon. Primele audiții au fost cu emoții pentru juratul Ștefan Bănică, mentorul grupei de Băieți în cel de-al zecelea sezon X Factor. În timp ce colegii săi păreau că își ocupă cu rapiditate locurile pentru Bootcamp, artistul a avut de așteptat ceva mai mult, lucru care a iscat glume la pupitrul juraților.

„Sunt extrem de relaxat, dacă nu vin… nu vin. Dacă am un singur concurent, cum ar fi să se bată cu el însuși în etapele următoare', a declarat amuzat Ștefan Bănică. De partea cealaltă, Delia, Loredana și Florin Ristei nu s-au sfiit să îi reproșeze că este extrem de exigent în alegerea concurenților pentru grupa sa. „Nu a fost rău, a fost îngrozitor de rău! Sincer, nu ai treabă cu muzica, să auzi… ceea ce e esențial! Deja nu mai am răbdare, pentru că eu am nevoie de băieți în grupa mea', i-a spus Ștefan Bănică unui concurent.

Cei patru jurați au aflat încă de la începutul sezonului grupurile ale căror mentori vor fi. Astfel, Florin Ristei va fi mentorul grupei de Fete în timp ce Delia va lucra anul acesta cu Grupurile. Loredana va fi mentor al grupei de Mixt, iar Ștefan Bănică va avea sarcina să formeze o grupă de Băieți.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete