Gina Pistol, clipe de coșmar în Asia Express. „Simțeam că iau foc!”

Gina Pistol, clipe de coșmar în Asia Express. „Simțeam că iau foc!”

Gina Pistol este pentru a treia oară implicată în cel mai dur show de televiziune. Asia Express rulează deja a treia ediție, una filmată în Filipine și Taiwan. Deși credea că le-a văzut și experimentat pe toate, iată că Asia a venit pentru iubita lui Smiley cu o mare supriză.

„Ştiam că va fi cald, dar nu în halul ăsta. Simţi efectiv cum îţi ia foc pielea atunci când stai în soare, a trebuit să folosesc factor de protecţie 100 pentru că altfel nu aveam cum să filmez. În ceea ce mă priveşte am avut probleme şi cu partea de make-up, pentru că o dată la 30 de minute trebuia să mă machiez din nou. Din cauza transpiraţiei nu stă nimic pe faţă', a dezvăluit Gina Pistol, potrivit a1.ro.

Altfel, lucrurile în Asia Express merg conform unui desfășurător bine pus la punct, cu roluri clar stabilite. Și cu toate astea: „De câte ori plec de acasă în Asia Express am în minte un oarecare desfăşurător al următoarelor două luni. Cea mai tare experienţă de până acum, din Filipine, a fost călătoria şi în special aterizarea pe apă cu un hidroavion. Am filmat intro-ul unei ediţii în aer pentru că peisajele din Filipine sunt absolut senzaţionale.

A fost o experienţă incredibilă, mi-a plăcut tare, tare mult, deşi am stat un pic încordată când simţeam şi vedeam ce curbe ia avionul… Senzaţionale sunt şi temperaturile de aici. Nu cred că mi-a fost niciodată în viaţa mai cald decât în aceste zile. Aerul este efectiv irespirabil şi mã gândesc cu groază la ce simt şi cât de greu le este concurenţilor noştri', a mărturisit Gina despre filmările din Filipine.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Libertatea
Shtiu.ro
Publicitate
Huff
VIVA!
Retete
Baby
TV Mania
Sfatul parintilor
Mai multe din Vedete