Gina Pistol a răbufnit în fața fanilor: „Abia m-am liniștit și eu cu capul!”

Gina Pistol a răbufnit în fața fanilor: „Abia m-am liniștit și eu cu capul!”

Luna martie a reprezentat pentru Gina Pistol începutul unei noi vieți. O viață în care numărul responsabilităților a crescut, o viață plină de miracole și de iubire necondiționată.

Frumoasa prezentatoarea a emisiunii „Chefi la cuțite' a devenit mamă pentru prima oară la data de 9 martie și tot ce știa despre maternitate înainte de a naște s-a dovedit a fi extrem de greu de pus în practică. Fiind foarte activă pe rețelele de socializare, iubita lui Smiley a împărtășit cu fanii săi tot ce a trăit în această perioadă de acomodare.

Ba mai mult decât atât, aceasta le-a și răspuns celor care i-au reproșat că își varsă off-ul de proaspătă mămică și a mărturisit câte kilograme a acumulat pe timpul sarcinii și câte are acum.

„Nici filtrele nu mă mai ajută! Iar o să-mi sară femeile perfecte în cap, dar ele nu înțeleg umorul meu. Oricum, umorul meu nu este pentru toată lumea. Și iar o să se trezească alte femei să îmi zică: ‘pe cine interesează asta? Nu știu, dar cât timp nu vă cer bani ca să mă urmăriți și nu vă oblig să mă urmăriți, de ce trebuie să mă certați pentru ce postez?

Dacă postez campanii, nu e ok, dacă postez lucruri banale din viața mea, nu e ok, dar știți ce? Nu sunt aici să mulțumesc pe nimeni. Sunt aici să postez ce am eu chef. (…) Stați că acum sunt certată și pentru că stau pe internet. Mă, dar de ce nu mă lăsați să fiu eu, cum vreau eu, când vreau eu? De ce nu îmi lăsați libertatea asta, că nu înțeleg?! Am mai spus-o și repet: nu sunt aici să mulțumesc pe cineva și nici să impresionez pe nimeni!

Faptul că am vorbit despre trăirile mele, am făcut-o pentru că sunt multe femei care au trecut prin asta sau vor trece și eu, nespunându-mi nimeni la ce să mă aștept, am crezut că este ceva greșit și mă și judecam pentru trăirile mele și pentru stările alea ciudate. De ce nu putem vorbi despre asta? Am spus-o și mă repet, au fost pur și simplu trăirile mele!

Dar de ce m-oi enerva eu nu înțeleg! Ia mergeți voi pe alte conturi, unde aveți chestii interesante de văzut! Vă pierdeți timpul aici, când eu am doar chestii banale să vă arăt! Ce naiba, abia m-am liniștit și eu cu capul! Sau cumva vă place suferința și stati aici chiar dacă suferiți?', a răbufnit Gina Pistol, pe rețelele de socializare.

Cât despre numărul de kilograme din timpul sarcinii, Gina Pistol a mărturisit deschis că a avut 80 de kilograme, iar la doar 5 săptămâni de la naștere a slăbit 15 kilograme, ajungând la 65.

Ea recunoaște că mai are de muncă până va ajunge la silueta ce a consacrat-o, însă nu face din asta o prioritate și imediat ce va avea permisiunea medicului de a face efort fizic se va apuca de sport, împreună cu antrenoarea sa personală.

„Și ca să vă răspund și la o întrebare pe care o primesc foarte des, nu cred că am slăbit foarte mult. Ajunsesem la aproape 80 de kilograme, iar acum, după cinci săptămâni și câteva zile, am 65, dar rămâne între noi, da? Nu am timp și nici nu cred că am voie să fac mișcare, dar când mă mai eliberez, o să-mi organizez timpul mai bine, o să mă apuc de treabă', a mărturisit Gina Pistol.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete