Claudia Pătrășcanu, război continuu cu Gabi Bădălău la o nouă înfățișare la tribunal

Claudia Pătrășcanu, război continuu cu Gabi Bădălău la o nouă înfățișare la tribunal

Războiul continuă în procesul de divorț între Claudia Pătrășcanu și Gabi Bădălău. Imediat ce a ieșit din sala de tribunal, cântăreața a avut o reacție dură la adresa fostului partener.

Claudia Pătrășcanu duce o luptă extrem de grea cu Gabi Bădălău ce pare că nu se mai termină. La fiecare înfățișare totul pare să se complice din cauza detaliilor din interiorul căsniciei tumultuoase ce apar pe parcurs.

Cei doi au petrecut un weekend la munte împreună cu copiii lor, motiv pentru care apropiații au crezut că lucrurile dintre ei au intrat pe un făgaș normal. Însă situația dintre ei este total diferită, iar reacția Claudiei la ieșirea din ședință este în mod clar o dovadă că, deși a vrut să remedieze relația cu fostul partener, el încearcă prin numeroase trucuri să obțină custodia totală a copiilor.

„Îi dai unui om un deget și îți ia toată mâna. Vrea să-mi ia copiii! Am spus tot. Vrea să-mi ia copiii. Una spune la TV și alta face în instanță. Niciodată nu s-a pus problema unei împăcări. Când ești bun, ești luat de… înțelegeți? În loc să vadă binele suprem al copiilor, el își vede interesul și răutatea. Nu pot să spun ce au spus domnii judecători', a declarat Claudia Pătrășcanu la Antena Stars.

Timpul petrecut la munte împreună a fost un prilej de a-i apropia pe copii de tatăl lor, deoarece aceștia au avut o perioadă în care au refuzat să îl mai vadă.

„A fost ok la munte. Am ok pentru că eu mi-am dorit să-i apropii pe copii, deoarece copiii nu-și mai doresc să meargă la tatăl lor și motivul îl știe și el. Cumva, am vrut și doresc în continuare să-i ajut, însă pare că tatăl dorește să-i ia de lângă mine. Cred că nu se gâdește la copii. Se gândesște să facă rău în continuare, să-mi facă mie rău, dar răul se duce către copii', a mai spus artista.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete