Gina Matache, despre căsnicia Oanei cu Răzvan Miheț: „Niciodată nu am văzut acolo scandaluri, certuri”

Gina Matache nu-l vrea sub nicio formă pe Radu, actualul iubit al fiicei sale. Oana Matache s-a despărțit de Răzvan Miheț, după mai mulți ani de relație.

Mama Oanei Matache nu este de acord cu Radu și spune că este un exemplu negativ pentru nepoții ei. Gina Matache își dorește ca fiica ei să se împace cu Răzvan Miheț, tatăl copiilor, și este de partea lui. De asemenea, mama Oanei a declarat că nu a văzut niciodată ca fiica ei să se certe cu Răzvan.

„Eu n-am nevoie de ginere, că eu am ginere și am un ginere super elegant, super frumos, super tătic! Că știi cum e, orice căsnicie are și o fază de așa… un impas! E probabil că… Crede-mă, eu nu știu amănunte!

Eu întotdeauna am văzut numai bine, niciodată nu am văzut acolo scandaluri, certuri, nu am văzut nimic! Nu știu, doar ei știu ce a fost între ei și dacă a fost ceva sau dacă a fost un moft! Habar nu am! Pentru noi a fost surpriză totală!', a spus Gina Matache, conform WOWbiz.

Comentariile Ginei Matache au continuat și este de părere că fiica sa se face de râs cu Radu. Ea nu mai vrea să intervină în relația Oanei, ci așteaptă ca aceasta să își dea seama de greșeala pe care o face.

„Asemenea oameni nu vreau să văd în viața mea! Nu, nu, nu! Categoric nu! E o relație tampon! E ceva așa de cascadorii râsului! A venit un neica nimeni să se facă tătic, e atât… Uită-te la fața lui! Ce credibilitate are un asemenea personaj?! Crede-mă! Cred că i-a cărat mobilă Oanei pe acolo și mai stă o zi, două și… Toată situația asta e ceva așa… El vorbește în numele Oanei: «Noi facem, noi dregem…» El a venit de trei zile în casă și deja se vede stăpân! O fi ajutat să care mobilă sau ce au ei de cărat acolo și gata, s-a văzut stăpân pe plantație, știi!

Momentan, lăsăm lucrurile, că nu pot să mă bag! Are 30 și ceva de ani… Pot eu să mă bag acum în viața lor!?(…) Măi, viața e viață! Viața e lungă! Sper să se trezească și să se sperie de ce are lângă ea acum! Pe mine mă interesează doar de ginerele meu, care e Răzvan, de copii, de Oana, că e fata mea, dar, în rest…', a mai spus Gina Matache pe Instagram.

gina-matache-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Răzvan Miheț și-a luat copiii de la Oana Matache

Răzvan Miheț și-a luat copii, pe Jessie și pe Bogdănel, de la Oana Matache, în weekend. Bărbatul a postat pe rețelele de socializare o poză cu micuții, fericiți că petrec timp alături de tatăl lor.

Răzvan Miheț a postat în mediul online un selfie, apare el la volanul mașinii, iar în spate sunt cei doi copii pe care îi are cu Oana Matache. Micuții au zâmbetul pe buze.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete