Octavia Geamănu a răbufnit după ce s-a spus că a pierdut procesul cu Antena 1 și a fost concediată: „E fals!”

Octavia Geamănu a fost concediată de la Antena 1. Într-o postare pe Facebook, prezentatoarea de știri a explicat că a fost dată afară din motive „disciplinare' și că procesul ei cu postul continuă.

Ulterior, mai multe zvonuri au apărut, s-a spus că vedeta a pierdut procesul pe care ea îl intentase postului de televiziune pentru că fusese scoasă de la Antena 1. Acum, ea a făcut lumină, a explicat că nu a pierdut procesul, doar în primă instanță nu a avut câștig de cauză, dar va face apel.

„Pe viitor, dacă vreți să știți despre mine, va rog să mă urmăriți aici (n.r. pe Facebook). Îmi trimit prietenii diverse articole apărute acum unde jurnaliștii' scriu cu surle și tobe că am pierdut procesul cu Antena și drept urmare am fost concediată. Fals! Urmează un nou termen. Procesele nu s-au încheiat', a spus ea.

Octavia Geamănu a fost concediată de la Antena 1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

De ce e în proces cu Antena 1

Octavia Geamănu a intentat proces Antenei 1 după ce a fost scoasă de la Observatorul de weekend și înlocuită cu Irina Ursu. Ea a spus că nu a fost înștiințată de schimbare, ci a fost pusă în fața faptului împlinit.

Pe 6 martie a fost concediată, acum e liberă de contract. „Pe vremuri, când vedeam cum își iau La revedere' unii dintre colegi, într-un firesc profesional devenit obișnuință, de la pupitrul Observatorului, predând ștafeta celui care urmă, anunțându-și fiecare planurile, nu mă gândeam la cum voi face eu, dar nici că voi fi în situația asta. Cert e că s-a încheiat hărțuirea, coșmarul ultimelor 9 luni din viață mea, timp în care am sperat că îmi pot relua activitatea mea, că oamenii vor fi mai buni. Cum s-ar zice, sunt liberă de contract. Și chiar așa mă simt, liberă. Mare lucru.

Mă mai întreabă lumea : Și ce-ai învățat din asta?'. Răspunsul e : nimic. Aș face totul absolut la fel din prima până-n ultima zi din toți acești ani. Ar fi murit o parte din mine în fiecare zi să accept un abuz, ulterior mai multe, fără să lupt. Căci așa cum mi s-a spus întotdeauna, fără excepție, am fost impecabilă și nimeni nu a avut ce să-mi reproșeze. Deși concedierea produsă azi are motivație disciplinară în viziunea unora🤷🏼‍♀️ , momentul în care mi-a fost înmânată decizia a fost cireașa de pe tortul grețos , drept  răsplată pentru fidelitate, dedicare, implicare, muncă, etc', a explicat vedeta pe Facebook.

„Procesele merg mai departe pentru că eu am crezut de la început în dreptate'

Și a continuat: „Partea bună e că odată cu această concediere am ieșit din acest nod fără vreun regret, cu maximă încredere în Dumnezeu și în destin, în avocații mei de notă zece de la Man & Paraschiv și în instanța, desigur, că așa-i uneori în viață. Procesele merg mai departe pentru că eu am crezut de la început în dreptate și asta cred și acum. Va țin la curent, pare interesant de urmărit subiectul'.  Va mulțumesc din tot sufletul pentru că mi-ați fost alături în acești 18 ani minunați și mai ales în ultimile 9 luni. Va simt aproape🙏❤️.

Ce voi face? Îmi concentrez energia exact în direcția în care știu că vreau să merg. Partea bună e că mereu am știut ce vreau, așa cum mereu am știut ce nu vreau. Le mulțumesc enorm acelor colegi care mi-au fost aproape până în ultima zi petrecută în Antena și oamenilor care au crezut în mine in timpul acestei călătorii extraordinare. Cu dragoste va trimit gânduri bune', a încheiat ea.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete