Gina Matache a ajuns la disperare din cauza iubitului Oanei: „Nu trebuia să despartă familia asta”

Gina Matache nu mai tace și spune public că nu este de acord cu noul iubit al fiicei sale. Oana Matache s-a despărțit de Răzvan Miheț, tatăl copiilor ei, și s-a cuplat cu Radu.

Mama Deliei și a Oanei Matache a recunoscut public că a ajuns la disperare și că nu știe ce să mai facă să-i deschidă ochii fiicei sale. Gina Matache nu este sub nicio formă de acord cu Radu, actualul iubit al Oanei, și este de părere că fata ei face o mare greșeală. Mai mult, aceasta susține că cei doi nepoți ai săi nu ar trebui să stea alături de Radu.

„Aș aprecia dacă v-ați spune părerea. Pentru asta am postat! E un ajutor pentru mine să pot să văd adevărul. Nici mie nu-mi place că fac asta, dar copiii trebuie protejați. Sincer, credeam că sunt eu cu capul… Și mie mi se pare că e anturaj prost. Și mai grav e că nu realizează! (…)

„Copiii au un tată exemplu de eleganță cu principii sănătoase'

E vorba doar de faptul că exemplarul acesta nu trebuie să stea în preajma celor mici. Copilul meu e important pentru mine și fac tot ce pot să-i deschid ochii. Copiii au un tată exemplu de eleganță cu principii sănătoase. Vine freză-n vânt și se duce naibii ce au construit părinții. Chiar mulțumesc pentru sfat, dar numai după ce am epuizat toate argumentele am luat această decizie.

Voiam și alte păreri pentru că mă depășește. Da, aveți dreptate și nu sunt cea mai fericită cu alegerea asta, dar dacă vede, sper să se trezească.

A fost un ultim efort să o trezesc. Nu comunică cu nimeni! Probabil doare ce zic, dar nu trebuia să despartă familia asta. Divortați nu sunt și e pasibilă de lucruri rele. Să nu fie nevoie, dar cum se comportă lasă de dorit. Pe mine mă bucură că am vorbit', a transmis Gina Matache, potrivit Libertatea.

Radu-SifrediSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Oana Matache s-a afișat oficial cu noul iubit

Oana Matache, sora celebrei Delia, a confirmat despărțirea de Răzvan Miheț, tatăl copiilor ei, și s-a afișat oficial cu noul ei iubit, Radu, alături de care deja locuiește. Într-un podcast online, Oana a făcut dezvăluiri despre viața ei, iar Radu a zis cum se înțelege cu copii vedetei.

În urmă cu câteva săptămâni, Oana Matache a fost surprinsă alături de Radu, noul iubit, în timp ce își lua copiii de la grădiniță. Atunci doar s-a zvonit că vedeta a divorțat, însă acum a venit și confirmarea. „Mi-a luat foarte mult curaj să fac chestia asta, nu este ca și cum m-am plictisit și m-am trezit într-o dimineața „Vreau să mă mut cu doi copii singură’. Este o chestie care s-ar fi întâmplat oricum, faptul că eu l-am cunoscut pe Radu doar a urgentat un pic lucrurile. Ne-am cunoscut la clipul pentru ziua lui Faiăr’, a spus ea despre divorț și despre noul iubit.

Radu spune că are o relație foarte bună cu fetița și băiețelul Oanei, au și unele activități împreună. „Nu mi se pare deloc complicat că nu este ca și cum brusc și mi-a turnat doi copii în cap. A fost o chestie pe care am discutat-o. Au fost întrebări pe care ni le-am pus și noi, am fost atenți unul cu altul să vedem ce-și dorește fiecare. E foarte tare pentru mine experiența eram acolo cu psihicul și pregătit pentru chestii de genul.

Eram pregătit, dar am avut temeri clar. Este minunat să mă trezesc dimineață și să-i văd cum se țipă și se bucură și mă strigă „Radu, hai să ne jucăm'. Activitățile noastre sunt ca între orice adult responsabil și copii, nu îi tratez ca pe copiii altuia, ci îi tratez cu respect, cu dragoste cu atenție cu grijă.'

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete