Ce a răspuns Oana Matache când a fost întrebată ce părere are Delia despre noul ei iubit: „Nu știm…”

Oana Matache și-a refăcut viața alături de Radu Siffredi, un rocker în vârstă de 37 de ani. Cei doi locuiesc deja împreună, cu copiii ei. Discuții aprinse au apărut în mediul online, Gina Matache nu o susține pe fiica ei privind noua relație, însă e șocant cea a spus Oana despre Delia, sora ei.

Într-un live pe rețelele de socializare, Oana Matache a apărut din nou alături de Radu, iubitul ei, și au dat de înțeles că familia ei nu o susține cu noua relație, după ce a divorțat de Radu Miheț, tatăl copiilor ei. „Nu se gândesc că e un moment deja greu, îmi vrei binele, mă refer la oamenii din familie, care se presupune că ar trebui să mă ajute sau măcar să-și țină gura, costă fix zero lei să taci din gură și faci chestia asta și știi foarte bine că noi de două săptămâni sau de o lună nu suntem buni de nimic și asta mă împiedică să fiu prezentă cu copiii și să-mi fac campaniile, pentru că trebuie să muncesc.

Efectiv mi se pun piedici din toate părțile', a spus Oana Matache în timpul unei transmisiuni în direct.

Fanii au fost curioși să afle de la Oana Matache și ce părere are Delia, sora ei, despre noua sa relație. Atunci, Oana a oferit un răspuns neașteptat: „Nu știm cine e Delia, nu există!', a zis ea.

oana-matache-si-noul-iubit-4-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

Radu Siffredi, contre cu Gina Matache

Gina Matache a răbufnit în repetate rânduri pe rețelele de socializare, după ce Oana Matache, fiica ei cea mică, s-a afișat cu Radu, noul ei iubit. „Aveți grijă ce psihiatru alegeți.', a scris Gina Matache în dreptul unei poze cu Radu.

Acesta nu s-a ferit și a făcut declarații despre mama iubitei sale. „În primul rând, nu este soacra mea pentru că trăiesc în concubinaj cu Oana. În al doilea rând, nu privește pe nimeni ce fac eu sau Oana și în al treilea rând, eu nici nu mă știu cu Gina Matache, nu ne-am întâlnit niciodată față în față. De asta cred că lucrurile pe care le spune despre mine sunt puțin cam prea mult. Pentru cine nu știe ce s-a întâmplat, pentru cine nu știe de acest scandal sau de ce doamna Gina Matache a postat o poză cu mine și mesajul „Aveți grijă ce psihiatru alegeți'(…)

Să nu vă vină să credeți, dar postarea a fost făcută chiar de Gina Matache, pe care, deși nu o cunosc, eu am respect pentru ea. (…)

Nu știți motivul pentru care Oana stă cu mine, nici doamna Gina nu știe asta, mama ei. Pentru că, repet, nu ne-am cunoscut, doamna Gina Matache, și nu e frumos să vorbiți despre mine în felul ăsta. Începe să devină oribil, să se ducă puțin în partea de hărțuire, îmi scriu oamenii mesaje jignitoare', a explicat Radu, actualul iubit al Oanei Matache.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete