Gina Chirilă, mărturii șocante despre viața de fotomodel

Gina Chirilă, un fotomodel român de talie internațională, a ales să vorbească despre o latură mai puțin plăcută a vieții de model: cea în care pot apărea violuri și răpiri. 

Invitată în emisiunea La Măruță, de la Pro Tv, alături de soțul ei, Bogdan Vlădău, Gina Chirilă a dezvăluit detalii mai puțin cunoscute ale vieții ei. Dincolo de strălucirea și relaxarea care par să transpară într-o astfel de carieră, se ascund și riscurile pe care femeile ce își aleg acest drum și le asumă. Deși știute în cercuri închise, aceste lucruri sunt prezentate mai rar publicului larg.

„M-am trezit cu mâna plină de sânge'

„În China, mi s-au pus droguri în băutură, în club. Noroc că am știut cum să gestionez situația și m-am dus acasă, pentru că altfel nu știu ce s-ar fi întâmplat. Fiind o fată care nu folosește așa ceva, am simțit că nu prea mai sunt eu. După, am auzit povești despre fete care au dispărut de tot, adică au fost răpite. Și un băiat a fost răpit pe marginea drumului, după care lăsat pe marginea drumului, și habar nu are ce i s-a întâmplat, nu ține minte nimic. Și s-a întors și fără un rinichi', a povestit Gina în emisiune.

„M-am trezit cu mâna plină de sânge. Am citit pe internet că sunt tot felul de reacții adverse. Mi-am mușcat mâna în somn. Am zis că am un înger păzitor pentru că în situațiile astea am ocolit primejdia.'

Gina militează, din acest motiv, pentru conștientizarea riscurilor la care fetele se expun. „Deși pare o lume perfectă, dacă nu știi să te descurci, nu știi ce ți se poate întâmpla. Nu recomand ca fetele să înceapă asta de la o vârstă fragedă pentru că nu ești pregătită, nu știi exact ce să faci.'

„Am știut cum să gestionez situația'

În plus, „nu te obligă nimeni să  faci nimic. Am fost în situația în care aș fi putut fi abuzată, dar am știut cum să gestionez situația. Am pierdut campania importantă de a doua zi.' Un fotograf celebru din Franța i-a spus că „trebuie să faci asta cu mine', ca Gina să poată face shootingul. „La început a fost violent, însă după probabil și-a dat seama că e un nume cunoscut și m-a lăsat să plec'.

$image_altSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

 

Citește și: Lidia Buble, imagini de colecție cu noul iubit

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete