Gigi Becali, reacție neașteptată la înmormântarea lui Ion Dichiseanu

Gigi Becali, reacție neașteptată la înmormântarea lui Ion Dichiseanu

Gigi Becali a fost prezent la înmormântarea marelui actor Ion Dichiseanu care a avut loc sâmbătă.

Ion Dichiseanu a încetat din viață la 87 de ani și sâmbătă a fost înmormântat în locul său de veci din Cimitirul Bellu, pe Aleea Artiștilor. Actorul a fost condus pe ultimul drum de familie, prieteni și foarte multe personalități din România, printre care omul de afaceri Viorel Păunescu, Aurel Pădureanu, soţul Corneliei Catanga și Gigi Becali.

Acesta din urmă a făcut și câteva declarații în fața presei prezentă acolo. El și-a arătat indignarea față de ultima doriță a marelui actor. Ion Dichiseanu a vrut ca o femeie să conducă mașina mortuară care îl va conduce pe ultimul drum.

„Nu se face așa ceva. Să-l ierte Dumnezeu pentru ce a făcut. S-a gândit până şi la moarte… tot cu femeile. Dacă e să fii cu Hristos nu poți să fii cu femeile încontinuu. Trebuie să laşi femeile', a declarat Gigi Becali, potrivit Antena3.

„Pentru mine este o adevărată onoare să am acest privilegiu. Din nefericire este un lucru foarte trist pentru întreaga țară, pentru întreaga națiune faptul că domnul Dichiseanu a plecat de lângă noi.

Este un moment foarte greu pentru toată lumea, pentru fiica domnului Ion Dichiseanu este un moment cumplit, nu își poate stăpâni lacrimile', a spus Gabi Lucuţar, femeia care a condus cortegiul lui Ion Dichiseanu, potrivit sursei menționate mai sus.

Latifundiarul din Pipera a mai spus jurnaliștilor că lumea artistică este profund afectată de această pierdere și a mai spus că el și Ion Dichiseanu se întâlneau des și povesteau multe și mărunte.

„Aveam așa o prietenie cu el, mai venea pe la mine, mai vorbeam. Era credincios. Să-l ierte Dumnezeu', a afirmat patronul echipei de fotbal FCSB.

Trupul neînsuflețit a fost condus pe ultimul drum, oprind pentru câteva clipe în fața casei actorului din strada Armenească. Sicriul a fost acoperit cu steagul României, iar un fular al echipei Rapid București a fost legat de cruce.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete