Giani Kiriță, dezvăluiri tulburătoare din copilărie: „O învia cu apă”

Giani Kiriță este unul dintre concurenții emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici'. Acesta a afișat de-a lungul timpului un caracter dur, războinic și parca într-o permanență alertă. Ei bine, în cadrul emisiunii difuzate de Pro TV, dinamovistul a dezvăluit care sunt traumele care și-au pus amprenta pe dezvoltarea sa emoțională.

Giani Kiriță își iubește foarte mult mama. Acum încearcă să îi ofere tot ce are nevoie, acesta fiind felul său de a-i mulțumi pentru modul în care a rezistat eroic comportamentului violent al celui pe care nu-l poate numi mereu „tată'.

Potrivit declarațiilor sale, fostul fotbalist a mărturisit că tatăl său a fost extrem de violent cu cea care i-a dat viață. Acesta consuma în exces alcool și după ce se îmbăta o bătea pe biata femeie. Chiar dacă părintele violent a murit, Giani nu l-a putut ierta pentru ororile pe care le-a văzut când încă era un puști.

Alături de el și de mama lui a fost și bunica. Acesta, din nefericire, a suferit un AVC și după o lungă agonie a murit. Pierderea sa a fost dureroasă pentru Giani, mai ales că aceasta l-a dorit foarte mult.

Ea a vrut să mă avorteze, pentru că nu mai putea. Tata venea, se îmbăta și o bătea degeaba. O călca în picioare și o învia cu apă. De asta sunt eu așa. Mamaia i-a spus să mă treacă pe numele ei, că o să mă crească ea, numai să mă păstreze', a povestit Giani Kiriță în cadrul emisiunii „Sunt celebru, scoate-mă de aici', scrie Substanțial.

În urmă cu ceva timp, dinamovistul a povestit că tatăl său i-a greșit data de naștere atunci când l-a declarat. Astfel, el a ascuns multă vreme motivul pentru care se sărbătorea pe 3 martie și nu mai târziu.

„Tata, fiind beat, m-a declarat cu o lună în urmă. 3 martie și eu sunt pe 3 aprilie și m-a declarat cu o lună înainte, pardon, în urmă și așa a rămas.

De exemplu, Turcia cât am jucat opt ani jumătate, veneau ăia pe 3 martie cu tort și eu trebuie să o joc pe mortul că e ziua mea. Apucă-te să zici istoria, nu puteam să o fac de fiecare dată și jucam pe 3 martie', a dezvăluit dinamovistul în cadrul podcastului moderat de Nasrin Ameri.

În prezent, Giani Kiriță este și el tată. Are doi copii, Roxana și Marco, pe care îi adoră și deși nu a mers relația cu mama lor, acesta se implică activ în viața lor.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete