Când a știut Prințesa Diana că mariajul ei cu Prințul Charles s-a sfârșit?

Prințesa Diana și Prințul CharlesSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Prințesa Diana a știut că mariajul ei a luat sfârșit la scurt timp de la venirea pe lume a celui de-al doilea fiu al ei și al Prințului Charles, Prințul Harry.

Charles și-a privit fiul timp de doar câteva secunde și, observând că părul lui este roșcat, viitorul rege al Marii Britanii a făcut cât se poate de clar faptul că relația lui cu Diana a luat sfârșit, a declarat majordomul regretatei prințese pentru Hollywood Life.

Când a știut Prințesa Diana că mariajul ei cu Prințul Charles s-a sfârșit?

Imaginați-vă cum v-ați fi simțit, după ce ați îndurat ore în șir de travaliu pentru venirea pe lume a celui de-al doilea copil, să vi se spună că v-ați servit scopul și că partenerul vostru este pregătit să meargă mai departe fără voi.

Diana, atunci în vârstă de 23 de ani, i-a dat naștere Prințului Harry pe data de 15 septembrie a anului 1984.

Prințesa a fost complet uimită când, imediat după ce a dat naștere pentru a doua oară, Prințul Charles, bărbatul care-i era soț deja de trei ani, a comentat negativ asupra culorii părului fiului lor și i-a spus:

„Mi-am îndeplinit obligația. Acum mă pot întoarce la Camilla”. Paul Burrell, majordomul acesteia, a dezvăluit informația în exclusivitate pentru publicația Hollywood Life.

Camilla Parker Bowles era fosta iubită a prințului, cea care-i este în prezent a doua soție.

Charles și Camilla nu și-au sfârșit niciodată definitiv relația, deși prințul se căsătorise cu Prințesa Diana.

Cu alte cuvinte, după ce Diana i-a oferit un moștenitor și o „rezervă”, acum nu-i mai prezenta acestuia niciun interes.

Pentru Diana, care zăcea pe patul de spital, vestea a fost devastantă. „Îl iubea pe Charles”, a mai explicat Paul Burrell.

După separare, Diana a căutat liniște și iubire în brațele mai multor alți bărbați, timp în care Charles s-a întors la marea lui iubire, cea care nu fusese inițial demnă să-i fie soție.

Prințesa Diana s-a stins din viață la doar 36 de ani, în urma unui accident rutier produs într-un tunel din Paris, pe 31 august 1997.

În vehicul era însoțită și de iubitul ei, omul de afaceri Dodi Al-Fayed (42 de ani), care s-a stins din viață tot atunci.

Iubirea sa față de oameni și implicarea sa în activitățile de caritate rămân vii prin munca fiilor ei, Prințul William (37 de ani) și Prințul Harry (35 de ani).

Foto: Hepta.ro

Citește și:

Prințesa Diana s-a stins din viață certată cu mama ei! Incredibil ce i-a zis aceasta prințesei cu puțin timp înainte de a muri

Meghan Markle și Prințul Harry ar putea locui o perioadă în Statele Unite ale Americii. Iată de ce

Când s-au decis Kate Middleton și Prințul William de fapt să se căsătorească?

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete