Gheboasă vrea înapoi la Survivor România 2023: „Dacă voi ajunge din nou în emisiune, ce credeți, eu o să câștig cei 100.000 de Euro”

Ieri, 18 ianuarie, Gheboasă a apărut pentru prima dată la TV după ce s-a întors din Republica Dominicană, după ce a plecat de la Survivor România 2023. A povestit ce s-a întâmplat în concurs și a vorbit despre posibilitatea de a reveni în competiție.

Gheboasă a fost votat de telespectatorii emisiunii Survivor să rămân în concurs, însă el a răbufnit și a plecat din emisiune. A explicat că nu mai rezită în concurs din cauza condițiilor și că îi era foarte dor de soția lui.

Revenit în România, în emisiunea „La Măruță', a făcut declarații. „Eu sunt foarte bun la jocul acesta. Tocmai de aceea mi-am dorit să merg. (…) Am renunțat foarte ușor, pentru că nu mai puteam să stau pe insulă. Mie îmi placea mult la jocuri. Nu mă așteptam să fie chiar atât de greu”, a spus el, conform protv.ro.

Gheboasă a mărturisit că, înainte de a pleca, se ambiționase să petreacă cât mai mult timp în concurs. „Ambiția mea era să mai stau acolo că vedeam că fetele rezistau. Nu mi-am schimbat părerea despre mine. Indiferent de situație, cu bune și cu rele, sunt același Gheboasă”.

gheboasa a plecat de la survivor 3SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Chiar dacă el și-a dorit să plece din emisiune, acum Gheboasă a dezvăluit că e dispus să se întoarcă la Survivor dacă oamenii își vor dori asta. A ținut să le ceară scuze tuturor celor care l-au votat și au fost dezamăgiți și i-a îndemnat pe oameni să insiste ca el să revină la Survivor, dacă asta își doresc.

„În cazul în care oamenii vor să mă vadă în continuare, puteți trimite mesaje la Survivor România, puteți face tot posibilul să mă bage în emisiune (…) Dacă voi ajunge din nou în emisiune, ce credeți, eu o să câștig cei 100.000 de Euro. Sper să demonstrez oamenilor, din nou, din ce sunt făcut, și că am toate șansele să repar greșeala pe care am făcut-o”, a mai spus el.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete