Gestul pe care l-a făcut o asistentă pentru o proaspătă mamă în vârstă de 14 ani

Katrina Mullen, asistenta de la terapie intensivă neonatală, a descoperit că va fi imposibil să găsească o casă pentru o mamă de 14 ani care tocmai adusese pe lume tripleți. Această femeie a luat o decizie care i-a salvat viața, iar povestea ei a devenit acum virală, lăsând mii de oameni înmărmuriți. Iată gestul minunat pe care l-a făcut pentru o mamă tânără și disperată.

Katrina lucrează ca asistentă medicală la terapie intensivă pentru nou-născuți la Community Hospital North din Indianapolis. Ea are deja reputația de a face tot ceea ce este posibil, dar eforturile pe care le-a făcut pentru a salva viețile tripleților și ale mamei lor de 14 ani au fost pur și simplu de neegalat.

Katrina știa cu siguranță că va fi imposibil să găsească un centru de plasament pentru o mamă de 14 ani care tocmai dăduse naștere la tripleți. Așa că a adoptat-o oficial pe mama adolescentă, Shariya Small, și pe copiii ei. Totul s-a întâmplat la mai bine de 2 ani după ce aceasta a născut.

Gestul pe care l-a făcut o asistentă pentru o proaspătă mamă în vârstă de 14 aniSeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 4)

Shariya Small era în clasa a VIII-a în 2020 când a adus pe lume tripleții ei, Serenitee, Samari și Sarayah. Bebelușii s-au născut prematur, la doar 26 de săptămâni, și au petrecut mai mult de 5 luni în secția de terapie intensivă neonatală la spitalul unde lucrează Katrina.

Cât au stat în spital, Katrina a observat că tânăra mamă și-a vizitat tripleții singură și nu a avut prea mult sprijin.

„Stătea acolo singură zile în șir, stând la patul bebelușilor ei”, spune ea, scrie Bright Side.

La început, tânăra mamă nu a vrut să împărtășească nimic despre viața ei, dar în cele din urmă a dezvoltat o legătură specială cu Mullen. Acest lucru s-a întâmplat după ce a aflat că Mullen a dat naștere primului ei copil la 16 ani și apoi l-a dat spre adopție. Înainte de a fi externate, Katrina i-a dat lui Shariya numărul ei de telefon și a rugat-o să o sune dacă are nevoie de ceva.

Cele două femei au păstrat legătura de atunci, iar Katrina a vizitat-o pe Small la casa ei din Kokomo. Asistenta a observat că Shariya dormea pe o canapea, iar bebelușii erau puși împreună într-un țarc.

“Nu era un loc în care ea să crească bebeluși”, spune Katrina, mai scrie sursa citată anterior.

Femeia a observat, de asemenea, că unul dintre tripleți nu se simțea bine. Ulterior, acesta a fost spitalizat, deoarece era subponderal pentru vârsta sa. Mai târziu, un angajat al Departamentului de Servicii Sociale a sunat-o pe Katrina și i-a spus că tânăra mamă și copiii au fost luați din casa lor și că Shariya dorea să locuiască cu Katrina.

Katrina i-a găzduit pe Small și pe tripleții ei în casa ei timp de 688 de zile. În cele din urmă, Shariya a absolvit liceul și a învățat cum să aibă grijă de copiii ei în mod corespunzător.

Acum, adopția lui Small de către Mullen s-a încheiat în sfârșit, iar aceasta i-a adoptat și pe tripleții de 2 ani.

Foto: Instagram

A apărut ediția de mai a revistei Avantaje. Luna aceasta v-am pregătit materiale interesante, numai bune de savurat dimineața la cafea… În primăvara lui 2023 Avantaje îți este cel mai bun aliat pentru inspirație, informație și entuziasm. Afli lucruri noi sau poate deja știute dar noi te ajutăm să le certifici și să le structurezi. 

Iată o mică parte din cuprinsul ediției:

  • Acidul hialuronic este o super-moleculă pe care o avem cu toții în organism. Ce face acidul hialuronic? Îți spunem noi: are super-puteri: este capabil să amâne procesul de îmbătrânire cutanată.
  • Există superstiții care ne pot schimba viața? Prinși în vârtejul clocotitor al vieții moderne, ignorăm deseori, zeci și zeci de „reguli' ale binelui și răului, un fel de legi nescrise, transmise de secole, din generație în generație și după care se conduce lumea misterioasă a semnelor ascunse.
  • Poveși urâte de pe TINDER: Iată câteva povești, cât se poate de adevărate, cu protagoniști care au avut curajul să se destăinuie despre dezastrul care se poate ascunde în spatele unor întâlniri „match by Tinder'.
  • Ai colegi dificili? Există conflicte la serviciu? Iată cum trebuie să te comporți: micile neînțelegeri sau conflictele pe care le ai la serviciu îți pot face viața un chin. Nu le lăsa să-ți afecteze randamentul și eficiența, ci găsește modalități prin care defectele colegilor să-ți fie utile ție.
  • Cum se face un shooting de copertă? Fără cei patru pioni importanți, niciun shooting nu e relevant. Tiberiu Arsene, Cristian Buca, Mirela Macovei și Alexandra Calafeteanu sunt departe de a fi simpli pioni într-un proiect de imagine: ei sunt adevărații alchimiști care transformă obișnuitul în remarcabil. 

https://magazines.ringier.ro/brands/avantaje/

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ELLE
Ego.ro
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Trending news
Mai multe din Povesti adevarate