Carlos Santana a leșinat pe scenă. Cu ce probleme de sănătate se confruntă artistul?

Carlos Santana a leșinat în timp ce se afla pe scena de la Pine Knob Music Theatre, marți, 5 iulie, pentru turneul său Miraculous Supernatural 2022.

Carlos Santana se recuperează după ce a leșinat din cauza căldurii în timp ce susținea un concert în Michigan, marți seară. Legendarul muzician, în vârstă de 74 de ani, se afla pe scena de la Pine Knob Music Theatre din Clarkston când a leșinat.

Un reprezentant al lui Santana a spus pentru PEOPLE într-o declarație că acesta a fost „răpus de epuizare din cauza căldurii și deshidratare” în timpul spectacolului, adăugând: „Marele chitarist a fost luat de la spectacolul său de la Pine Knob Music Theatre (fostul DTE Energy Music Theatre), un amfiteatru în aer liber din Clarkston, la aproximativ 65 km nord-vest de Detroit, Michigan.”

Aceștia au adăugat: “Carlos a fost dus la departamentul de urgență de la McLaren Clarkston pentru îngrijiri medicale și se simte bine.”

Michael Vrionis, managerul lui Santana, a adăugat că un spectacol programat inițial pentru miercuri la The Pavilion at Star Lake din Burgettstown, Pennsylvania, a fost între timp amânat. O fotografie capturată de Lori Pinson și împărtășită de Roop Raj, ambele de la FOX2 din Detroit, arată personalul medical care pare să-l înconjoare pe Santana pe scenă. Imagini cu Santana fiind transportat afară în timp ce spectatorii de la concert îl aclamă au fost postate pe Twitter și de Philip Lewis de la Huffington Post. În clipul de 10 secunde, Santana salută mulțimea în timp ce este scos de pe scenă.

Reporterul Gary Graff de la Billboard a transmis live pe Twitter actualizări de la concert, scriind mai întâi că Santana “tocmai s-a prăbușit pe scenă” și că “este tratat în timp ce scriu”. Chitaristul a fost scos de pe scenă pe o targă 20 de minute mai târziu, înainte de a fi dus la spital, a scris Graff pe Twitter.

Oficialii au declarat pentru WDIV, afiliat NBC din Detroit, că specialiștii medicali se aflau pe scenă cu Santana la ora locală 22.00. Aceștia au cerut spectatorilor de la concert să se roage pentru Santana. Deși publicul a fost rugat să plece în jurul orei 22:30, mulți oameni au rămas, fiind în stare de șoc din cauza incidentului, a scris pe Twitter Jo-Ann Barnas, fost reporter la Detroit Free Press.

Un participant la concert a mai declarat pentru The Detroit News că Santana cânta melodia “Joy” când s-a prăbușit.

„Mergea, cânta și dintr-o dată s-a prăbușit”, a declarat o femeie pe nume Janet Brown pentru publicație.

Acestă sperietură vine după ce Santana a suferit o “procedură cardiacă neprogramată” în decembrie anul trecut, ceea ce l-a forțat să anuleze o serie de spectacole din Las Vegas.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete