Gestul făcut de mama lui Mihai Morar. Colegii prezentatorului au apreciat enorm

Mihai Morar a mers acasă la mama lui, în Baia Mare, alături de colegii săi de la Radio ZU. Mama prezentatorului a făcut un gest minunat pentru cei prezenți în curtea casei sale.

Baia Mare, orașul natal al lui Mihai Morar, a fost cartierul general al echipei Radio ZU în acest weekend. Ajunși vineri seara în inima Maramureșului, ZUper oamenii s-au asigurat să rupă atmosfera și să-și lase ZUper amprenta aici așa cum au făcut-o și în urmă cu un an de zile, atunci când, în aceleași zile, făceau să se întâmple „Marea Mișcare ZU'. Înainte, însă, să oprească motoarele în centrul orașului, Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma Ștefan, Tea Teodorescu și Vlad Drăgulin s-au oprit preț de câteva minute la Mănăstirea Bârsana, loc care l-a făcut pe Daniel Buzdugan să mărturisească:

„De ce iubesc Maramureșul? Poate pentru peisaje, poate pentru bisericile din lemn cu turnuri înalte, poate pentru cea mai bună și mai sănătoasă băutură din lume care este pălinca? De fapt nu, eu sunt sigur că iubesc Maramureșul pentru oamenii de aici care știți cum sunt: Minunați, plini de viață, veseli și primitori. Maramureș pentru mine e egal cu Creta, pentru că și aici am același sentiment de inimă ușoară! Te iubesc Maramu'.

RadioAventura-MMSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 5

Ziua de sâmbătă a fost, fără discuția ziua petrecerii absolute, marcată printr-o petrecere cu #MuzicaAia care va rămâne în istoria locului însă, de departe, minunea de la Maramu a fost cadou absolut minunat pe care l-a făcut mama lui Mihai Morar oamenilor de la Radio ZU, ajunși cu RADIOAVENTURA la Baia Mare. Pentru prânzul de duminică, recunoscută în tradiția românească drept cea mai importantă masă a săptămânii, doamna Morar a invitat toată echipa la o porție de sarmale, care după scurt timp au devenit revelația culinară a campaniei RADIOVENTURA 2022.

„În grădina casei mele e cea mai frumoasă echipă de radio. Suntem la jumătatea #RadioAventura. Ne mai așteaptă o săptămână de călătorie prin România cu #AutorulotaZU, singurul radio care face Teambuilding cu ascultătorii. #Ziua9', a povestit Mihai Morar la finalul zilei cu numărul 9 de RADIOAVENTURĂ.

Primul matinal din a doua jumătate a campaniei s-a întâmplat live în mijlocul orașului Baia Mare pentru ca de acolo, puțin după ora 10.00, echipa Radio ZU să plece în continuare, spre Deva.

Despre Radioaventura

RADIOAVENTURA este manifestul cel mai puternic că avem nevoie să fim aproape, să rămânem oameni între oameni.

Mihai Morar, Daniel Buzdugan, Emma, Vlad Drăgulin și Tea Teodorescu au plecat în călătoria care străbate România.

În perioada 19 iunie – 2 iulie, Radio ZU vine în orașul tău. Dar ce este o Aventură fără party-uri cu #MuzicaAia? Vara asta, RADIOAVENTURA vine cu un party cum numai Radio ZU știe să facă!

Pe 1 iulie, la K Tribute Podu Olt, Brașov, facem un super party cu #MuzicaAia la final de RadioAventura 2022. Mihai Morar și Daniel Buzdugan, Emma, Drăgulin și Tea ți-au pregătit un boost de voie bună și energie, DJ Popoviciu promite un mix de zile mari, cu hituri vechi și noi, iar Spike si Andia vor întregi distracția  astfel încât să petrecem până dimineață.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete