Gestul făcut de Dwayne Johnson pentru verișoara sa. Aceasta a rămas fără cuvinte

Dwayne Johnson, sau, după cum îl știm, The Rock, nu este doar un actor și luptător de mare succes. El este și o persoană foarte generoasă. Poate că a dobândit faimă și bogăție, dar nu i-a uitat pe cei care l-au susținut inițial. Iar cadoul pe care i l-a făcut verișoarei sale este un exemplu.

Verișoara lui The Rock, Sarona Snuka, este luptătoare profesionistă. Ea practică wrestlingul din 2009 și a câștigat mai multe campionate în cariera sa. Dar lucrurile nu au fost întotdeauna ușoare pentru ea.

„Fata asta a trecut prin vremuri grele, dar, indiferent de ce i-a aruncat viața în cale – a fost ÎNTOTDEAUNA hotărâtă să rupă cercul și să devină un exemplu puternic și inspirat de mamă singură pentru cele două mari motive de inspirație ale ei – fiicele ei, Milaneta & Maleata”, a spus The Rock pe contul său de Instagram, scrie Bright Side.

De asemenea, a subliniat suferința de a deveni wrestler profesionist, fiind și mai greu pentru femei. Dar, cu munca și dedicarea ei, a reușit să câștige respectul colegilor ei.

dwayne-johnsonSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Și pentru că era mândru de ea, The Rock i-a pregătit o surpriză pentru a-i schimba viața: i-a dăruit o casă de lux nou-nouță. Aceasta a rămas fără cuvinte. „Nu-mi vine să cred”, spune ea în videoclipul pe care The Rock l-a publicat pe Instagram-ul său, mai scrie sursa citată anterior.

Iar Sarona nu este singura persoană pe care The Rock a surprins-o cu un cadou care i-a schimbat viața. De asemenea, a dăruit un camion nou-nouț unui tip care l-a ajutat să-și cumpere prima mașină.

Foto: Instagram

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine’ fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.

Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete