Keanu Reeves, gest neașteptat care a salvat-o dintr-o situație jenantă în 1993 pe Kate Beckinsale

Kate Beckinsale a dezvăluit recent că debutul ei la Cannes, în 1993, s-ar fi putut sfârși cu un dezastru dacă nu ar fi fost colegul ei de atunci și supraomul absolut, Keanu Reeves.

În ultimul weekend din luna mai, Kate Beckinsale a participat la cea de-a 76-a ediție a Festivalului de la Cannes, ceea ce i-a provocat amintiri instantanee despre prima dată când a participat la celebrul festival de film. Vedeta din Underworld a intrat pe Instagramul ei pentru a dezvălui un moment aproape jenant care i s-ar fi putut întâmpla dacă nu ar fi fost în preajma colegilor ei de scenă.

În 1993, Beckinsale a participat la Cannes pentru premiera filmului Much Ado About Nothing (1993). Colegii ei de scenă, Robert Sean Leonard și Keany Reeves, i s-au alăturat pe covorul roșu. Potrivit Bright Side, Kate a împărtășit în postarea sa de pe Instagram că, la acea vreme, își cumpărase rochia de la un magazin de îmbrăcăminte din aeroport și „când m-am urcat în mașină pentru a merge la premieră cu Denzel și Pauletta Washington, toate capsele de la picioare s-au deschis singure și s-a ridicat ca o jaluzea”.

Actrița a continuat să explice că a intrat în panică în liniște în mașină, dar când a ieșit pe covorul roșu, le-a povestit lui Keanu și Robert ce s-a întâmplat.

„În această imagine, eu țin în jos bustiera din față, iar ei doi țin în jos bustiera din spate”, a atașat fotografia la povestea ei pe rețelele de socializare.

Actrița a adăugat că cei doi au fost „minuni absolute” care „au sărit să mă salveze, fără să pună întrebări”. Dacă nu ar fi fost cei doi, Kate ar fi putut suferi o defecțiune vestimentară dezastruoasă.

Multe vedete au o poveste frumoasă de spus despre starul din John Wick. De exemplu, Michael B. Jordan a împărtășit odată că, în timpul colaborării lor la Hardball, în 2001, Keanu a scos toată distribuția la cină și le-a făcut cunoștință cu Laurence Fishburne.

În plus, mai scrie sursa citată anterior, Sandra Bullock a împărtășit că a ieșit odată cu Keanu Reeves și a menționat întâmplător că nu a mâncat niciodată trufe. Câteva zile mai târziu, actorul a apărut la ușa ei cu trufe delicioase.

Foto: Instagram

A apărut ediția de IUNIE a revistei Avantaje, luna Iiei românești coborâte până în vremea modernă tocmai din cultura Cucuteni și cu denumirea derivată de la latini. Această piesă vestimentară cizelată în veacuri de tradiție este piesa cult, piesa capodoperă din portul nostru popular, despre care se zice că aduce noroc, atrage pețitorii și protejează de spiritele rele și a devenit faimoasă în toată lumea prin geniala denumire şi reprezentare pe care i-a oferit-o inegalabilul Henri Matisse: „la blouse roumaine’ fiind reinterpretată ulterior de aproape toți marii designeri de modă ai lumii.

Iar Ziua Internațională a Iiei se sărbătorește imediat după începutul verii astronomice, în aceeași zi cu cea a zânelor Sânziene, în 24 iunie, ca un simbol al norocului, dar și al fericirii și feminității celei care o poartă.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete