Irinel Columbeanu nu are bani să plătească azilul unde s-a mutat. Cine i-a sărit în ajutor: „Nu pot să-l dau afară, nu mă lasă inima”

Irinel Columbeanu s-a mutat la azil de două săptămâni, însă nu are bani să plătească. Proprietarul centrului unde locuiește fostul om de afaceri a spus că acesta se confruntă cu probleme financiare, nici măcar pensia nu ar fi primit-o.

Mutat la azil de două săptămâni, Irinel Columbeanu spune că e mai liniștit acum. Fostul om de afaceri are propria cameră, are și un regim bine stabilit, însă, ceea ce îi lipsește cu desăvârșire sunt banii. El nu ar fi plătit încă prima lună la azil, care ar costa peste 4.500 de lei.

„El acum trăiește dintr-o pensie de nici 20 de milioane, de unde să aibă bani să plătească?! Speră să-l ajute prietenii, cei de la televiziune (că el niciodată nu a cerut bani ca să vină în emisiuni), și domnul Becali, în ultimă instanță. Tot Gigi Becali a dat bani și pentru Zina, vreo 10.000 de euro, pentru că nici la ea nu avea cine să plătească azilul. Acum eu sunt într-o situație ingrată, pentru că nici nu pot să dau un om afară în așa stare, nu mă lasă inima, dar nici să-l țin la infinit fără bani nu am cum. Mi-e imposibil. Îl țin și eu gratis o lună-două!

Eu îl cunosc pe Irinel și ne leagă o prietenie sinceră, pentru că și tatăl lui a fost tot la noi internat, pe ultima perioadă a vieții. Nu puteam să nu-l găzduiesc atunci când am aflat în ce stare este și că are nevoie de ajutor de urgență', a declarat Ion Cassian, proprietarul căminului de bătrâni din Ghermănești, în pentru Click!

irinel-columbeanu-la-azil-1SeparatorVEZI FOTOPOZA (1 / 5)

Având în vedere acestea, unele surse spun că prietenii îl ajută cu bani pe Irinel Columbeanu.

'Cazarea la acest azil costă între 4.500 și 8.000 de lei, în funcție de necesitățile pacienților. Irinel Columbeanu are o pensie cu mult mai mică de 4.500 de lei, nu este zero la venituri, momentan nu acoperă cheltuielile, dar îi mai sar în ajutor prietenii', au declarat surse din anturajul lui Irinel Columbeanu, pentru  Playtech Știri.

Irinel Columbeanu, dezvăluiri despre pensia lui

În emisiunea online „Fiță cu Adiță', Irinel Columbeanu a spus că nici nu a primit prima pensie, că o așteaptă la azil.

„Nu am pensie acum până la sfârșitul anului am să primesc și prima pensie. Eu sper că în luna octombrie cumva sau noiembrie. Dau o bere la prima pensie și sper să o bem împreună', a mai zis Irinel Columbeanu.

Cum și-a risipit Irinel Columbeanu averea

Irinel Columbeanu a fost unul dintre cei mai bogați și înstăriți afaceriști români, având vile, mașini și alte proprietăți pe care le administra. Fostul milionar a dezvăluit motivul pentru care a ajuns sărac. Ce greșeli a făcut care au dus la golirea sacului cu bani, cândva având o avere estimată la 60 de milioane de dolari. Această avere a fost risipită din cauza unor afaceri nu foarte bine gândite în care s-a avântat protagonistul nostru.

„Nu aș mai face acea fabrică pe care am făcut-o la Târgu Cărbunești. Mai ales, nu m-aș mai lăsa tentat de anumite lucruri. Încercările mele de a avea succes cu acel proiect al fabricii ar putea fi comparate cu eforturile cuiva de a împinge singur un tren. Lucru care explică și insuccesul care s-a petrecut. Nu era dat de faptul că ceea ce făceam nu funcționa sau era vreo păcăleală. A fost lipsa de fonduri, care până la urmă a generat tocarea întregii mele averi de la acea vreme. Până când s-a ajuns la ceea ce s-a ajuns. Mesajul cărților mele și al meu personal este că Dumnezeu știe cum să te călăuzească în viață. Astfel încât să ajungi la un nivel mai înalt decât ai fost înainte ca aceste lucruri să se petreacă.', a declarat Irinel Columbeanu, conform Viva.


De asemenea, fostul afacerist pretinde că alegerea de a se implica în politică a fost o altă decizie care i-a dăunat și l-a făcut și aici să piardă bani. Acesta recunoaște că au fost urmări negative în urma implicării în politică și că nu a câștigat nimic de pe urma acestui plan:

„Nu aș mai întreprinde acea idee total aiurea pe care am avut-o și pot să spun nebunească, de a candida la Primăria Capitalei. Nu cred că a fost o idee tocmai bună, dimpotrivă. Am avut foarte mult de suferit din cauza aceasta. Inclusiv pe planul afacerilor. Nu mi-a adus beneficii sub nicio formă. Cu siguranță este ceva care nu aș mai face și chiar regret lucrul acesta', a mai adăugat Irinel Columbeanu, conform Viva.

A apărut ediția de octombrie a revistei Avantaje

Luna octombrie, pentru Avantaje, înseamnă an de an, o nouă aniversare. O nouă bornă așezată la temelia revistei. S-au făcut 27 de borne, 27 de ani de apariții neîntrerupte. Nu e lucru mic… Înseamnă, mai presus de numărătoarea filelor, a paginilor, a tuturor edițiilor, muncă multă și dedicare, căutare asiduă de subiecte potrivite.

De ceva ani, luna octombrie este semnalul de alarmă de la nivel mondial pentru cancerul de sân. Aici, firesc, i-am dat cuvântul profesorului Blidaru, promotorul celor mai multe premiere în tratamentul de elecție al cancerului de sân din România.

Interviuri

Vlăduța Lupău este resortul care împinge o generație puțin haotică și fără repere clare, înainte, și-i oferă un sens. Simplul fapt că e plăcută, iubită, ascultată, urmărită ne umple sufletele de speranță: nu e totul pierdut, folclorul mai are o șansă, muzica de petrecere nu cade total și literalmente în derizoriu… pentru că la răstimpuri apare câte o Vlăduța într-un colț de țară, care ne amintește tuturor cât de frumos știu să petreacă românii ca să-și slăvească bucuria și să uite de necazuri.

Psiho

  • Dacă cel mic nu are prieteni, cel mai probabil este o fire retrasă și introvertită. Ce e de facut dacă micuțul tău nu se împrietenește cu ceilalți copii? E ceva firesc sau e cazul sa te îngrijorezi?
  • Sindromul reflectorului în relația de cuplu: se referă la situația în care, unul dintre parteneri atacă și acuză în permanență, iar celălalt este mereu un defensivă, obligat să se apere continuu.
  • Bârfa. Ai întâlnit pe cineva care să nu stea niciodată la o șuetă? Greu de crezut. Mai ales că micile discuții de la colț' nu numai ca îți satisfac curiozitatea, dar îți pot aduce și beneficii neașteptate.

Sănătate

  • Ne-am obișnuit să considerăm durerile de spate și fracturile (frecvente sau nu) drept semne inerente ale bătrâneții, iar medicii iau drept “discopatie” sau “spondiloză cervicală” tasările vertebrale osteoporotice, pe care le tratează cu Indometacin, Diclofenac sau alte antiinflamatorii.
  • Te dor articulațiile când se schimbă vremea? O persoană „meteodependentă' se plânge de simptome fizice sau emoționale în funcție de starea vremii, prin urmare poate simți disconfort sau durere la nivelul articulațiilor sau mușchilor atunci când vremea se schimbă.
  • Avortul spontan: este o afecțiune caracterizată prin pierderea a trei sau mai multe sarcini consecutive înainte de săptămâna 20 de sarcină. Poate fi o experiență devastatoare dar este important să înțelegem cauzele și să ținem cont de recomandările pentru gestionarea avortului spontan recurent.

Gastronomie

Femeia la cratiță – ce citim în cărțile de bucate. Cărțile franceze au melci, scoici și alte orătănii din mare, ale noastre mai deloc. Cele chinezești se folosesc de foc iute și scurt, din paie și gunoaie; în Europa au fost mereu păduri de pus pe foc, deci gătim la foc lent și îndelungat. Acolo unde clima e caldă, condimentele sunt necesare ca prin iuțeala lor să provoace transpirație și deci să răcorească organismul.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
Publicitate
ELLE
Libertatea
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete