Georgiana Lobonț și-a neglijat viața de familie pentru carieră: „Am plecat de la zero”

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai apreciate tinere interprete de muzică populară din România. Ea se bucură de un succes imens la evenimentele la care participă, dar și în mediul online.

Georgiana Lobonț se poate declara la cei 27 de ani o femeie împlinită atât pe plan profesional, cât și pe plan personal. Frumoasa ardeleancă are doi copii frumoși, însă a recunoscut într-un interviu că a fost o perioadă în care i-a cam neglijat din cauza activității sale muzicale.

Cântăreața de muzică populară a fost atrasă de mică de partea artistică. Ea a participat la „Tip Top Minitop', iar familia a susținut-o să meargă pe acest drum. Ulterior, ea a terminat cursurile Școlii populare de artă din Cluj.

Una dintre cele mai importante apariții ale sale a fost în urmă cu 16 ani, la emisiunea „Tezaur Folcloric'. La scurt timp după aceea, Georgiana Lobonț a scos și primul său album de muzică populară. Anii care au venit i-au adus din ce în ce mai multe apariții TV, contracte și evident câștiguri substanțiale.

La toate acestea s-a adăugat și munca din online, aceasta având numeroși fani pe Instagram, Facebook și Youtube, motiv pentru care conturile sale au fost intens alimentate. Datorită zilelor în care a fost în trending cu piesa „Așa sunt femeile', în fața multor artiști cunoscuți, frumoasa ardeleancă a câștigat mii de euro.

Recent, Georgiana Lobonț a fost invitată în emisiunea Showbiz Report și a mărturisit că tot ce are acum se datorează multor ani de activitate intensă. De asemenea, ea a declarat că uneori familia a lăsat-o pe planul secund, ocupându-se de evenimente.

„Am avut un an foarte bun, nu a fost ușor, chiar dacă unii spun că este așa. Este foarte frumos, dar fiecare reușită are un preț. Viața personală am cam neglijat-o în ultimii ani. Noi ne-am dorit foarte mult să reușim pe plan profesional de unii singuri, fără ajutoare. Noi doi am plecat de la zero împreună', a declarat Georgiana Lobonț la Antena Stars, conform spynews.ro.

Georgiana Lobont1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Cântăreața a mărturisit că a reușit să-și cumpere o mașină în valoare de 100.000 de euro și un teren pe care vor contrui o casă.

„A fost un an satisfăcător. Am avut agenda plină. Am avut multe proiecte și în online și emisiuni TV. Am luat partea pozitivă din toată situația pandemică, am vrut să ne dezvoltăm. (…) Cea mai scumpă achiziție făcută anul acesta a fost o mașină nouă. Este o mașină mare. Soțul meu nu a fost de acord inițial, dar eu am insistat. Masina depășește suma de 100.000 de euro', a mai spus frumoasa ardeleancă.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete