Analia Selis, schimbări importante în carieră și viața personală

În ultimii ani, Analia Selis a avut parte de mai multe schimbări, atât pe plan profesional, cât și personal. Pe plan personal, a trecut printr-un divorț de persoana alături de care era de aproape 20 de ani. În ceea ce privește cariera, artista se poate declara acum cântăreață de tango și milonga 100%.

Analia Selis făcea de mult timp o pereche frumoasă cu soțul ei, violoncelistul Răzvan Suma. Cei doi sunt părinții a doi copii, de 9 și 10 ani. Iar dacă ne-am fi raportat la incredibila lor poveste de iubire, am fi zis că cei doi vor rămâne mereu împreună.

Lucrurile au luat-o însă într-o altă direcție. Prezentă în platoul emisiunii „La Măruță', de la Pro Tv, artista a vorbit despre aceste momente de cumpănă.

„A fost greu, a fost o despărțire grea. (…) Am venit oarbă, super îndrăgostită și așa am și fost mulți, mulți, mulți mulți ani și a fost neașteptat. N-a fost o despărțire care am crezut că se va întâmpla și-atunci a fost foarte greu. Mă vedeam aici și pentru prima oară am simțit că sunt într-o țară străină. (…) România este țara mea, doar că a fost șocul despărțirii. Viața mea este aici, copiii sunt aici, eu am cetățenie. România este o țară care merge mai bine decât Argentina, economic și social. Eu mă simt binecuvântată că sunt aici. Iubesc România, iubesc Bucureștiul, mă simt bine aici. '

Analia Selis: Nu am vrut să știu nimic

Cei doi aveau să se despartă în 2019, însă abia anul trecut Analia Selis a început să vorbească despre acest moment din viața ei.

„A fost un an în care nu am mai apărut nimeni. Nu voiam să mai comunic cu nimeni, doar cu prietenii apropiați pe care i-am rugat să-mi dea puțin spațiu. A fost singurul mod în care am putut să mi-l smulg din viața mea. Nu am vrut să știu nimic de el.'

În ceea ce privește relația cu copiii, aceasta a recunoscut că aceștia au fost foarte înțelegători.

„Copiii sunt mai puternici decât noi și mai puțin dramatici. Când vorbești cu ei în cel mai sincer mod și pot lua viața așa cum este'.

Analia SelisSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Citește și: Ce se întâmplă cu serialul „Adela'?

Foto: Facebook/ Analia Selis

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete