Georgiana Lobonț divorțează după 7 ani de căsnicie? Soțul acesteia a făcut primele declarații: „E gata, orice început are și un final”

Georgiana Lobonț este una dintre cele mai apreciate artiste din România. Aceasta a cucerit publicul cu vocea sa caldă, iar faptul că afișează o imagine de familistă convinsă le-a atins profund inima fanilor.

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au împreună doi copii, însă se pare că mariajul lor ar fi ajuns la final. Deși până zilele trecute toate păreau niște zvornuri, ei bine, soțul artistei ar fi confirmat despărțirea. Mai mult decât atât, acesta susține că relația lor se deteriorase de ceva timp și decizia nu a fost una pripită.

„Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu', a spus soțul Georgianei Lobonț, pentru Spynews.

Din nefericire, nu este loc de împăcare. Rareș Ciciovan susține că mariajul lor nu mai poate continua, chiar dacă au doi copii împreună.

„Acum cinci ani poate era posibilă treaba asta (n.r. să se împace) dar acum astăzi e gata, orice început are și un final. Chiar dacă doi oameni fac copii, poate acei oameni nu sunt ok, poate unul merge în sus, altul în jos și e o diferență', a mai spus Rareș Ciciovan, potrivit sursei citată anterior.

Artista, însă, nu a oferit nici o informație despre separare, ba mai mult decât atât, ea postează imagini din vacanța exotică pe care o petrece alături de familia sa, inclusiv Rareș Ciciovan.  Frumoasa ardeleancă a recunoscut într-un interviu acum ceva timp că a fost o perioadă în care și-a cam neglijat familia din cauza activității sale muzicale.

„Am avut un an foarte bun, nu a fost ușor, chiar dacă unii spun că este așa. Este foarte frumos, dar fiecare reușită are un preț. Viața personală am cam neglijat-o în ultimii ani. Noi ne-am dorit foarte mult să reușim pe plan profesional de unii singuri, fără ajutoare. Noi doi am plecat de la zero împreună’, a declarat în 2021 Georgiana Lobonț la Antena Stars, conform spynews.ro.

Foto: Facebook

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete