Eliminare neașteptată la Survivor România 2023. Anunțul făcut de Daniel Pavel

Kamara și Alexandra Ciomag s-au alăturat competiției Survivor România 2023 în ediția specială difuzată duminică seară. Astăzi, o persoană va pleca direct acasă.

A trecut o săptămână de la momentul în care Daniel Pavel a dat fluierul de start pe plaja toridă din Dominicană! Într-un timp foarte scurt, concurenții au aflat de existența Exilului, au pierdut deja 2 colegi și au înțeles că în Survivor nu există previzibil sau zile liniștite. Chiar dacă adaptarea nu le-a fost deloc ușoară, timpul nu a avut răbdare cu ei, așa că doar cei mai puternici au reușit să meargă mai departe! Aseară, concurenții au avut parte de unele dintre cele mai mari surprize de până acum. 

Ionuț Iftimoaie și Andreea Moromete au ajuns în Exil și au avut parte de un șoc! Acolo se mai aflau doi concurenți: Kamara și Alexandra Ciomag, abia intrați în competiție. Chiar aceasta a și fost formula de luptă pe terenul de joc. Cei patru s-au luptat pentru revenirea în competiție, iar Ionuț, Kamara și Andreea și-au câștigat locurile în echipele lor, Faimoși, respectiv Războinici.

Alexandra, mezina competiției, a pierdut jocul și a avut parte de o veste incredibilă: revine în Exil, dar nu singură! Trebuie să facă o alegere dificilă: un bărbat sau o femeie din orice echipă care să o însoțească și cu care să lupte. Toți concurenții rămași în joc simt o presiune imensă. Ar putea fi ultima lor noapte în Survivor România!

Alexandra-Ciomag-alegereSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 4

„Alexandra Ciomag, trebuie să faci o alegere. Mâine te vei confrunta pe traseul Survivor. Cel care învinge dintre voi se întoarce în trib, cel care pierde pleacă direct acasă, de la joc. Trebuie să faci o alegere. Alegerea constă în următorul lucru: trebuie să alegi un concurent, poate să fie din tribul Faimoșilor sau din tribul Războinicilor cu care vei împărți experiența exilului. Cu alegerea ta, Alexandra, cu care vei împărți exilul, mâine te vei confrunta pe traseul Survivor. Și crucial este rezultatul. Cel care învinge dintre voi se întoarce în trib, cel care pierde pleacă direct acasă, de la joc. Acum îți faci alegerea', i-a spus Daniel Pavel concurentei, care în seara aceasta trebuie să facă o alegere, căci va intra pe teren, la o nouă probă care are ca miză rămânerea în concurs, potrivit Libertatea.

În doar câteva ore, telespectatorii vor afla pe cine va alege Alexandra Ciomag. Ce coleg sau colegă o va însoți în Exil și cu cine se va confrunta într-un joc în premieră, în care cineva o să plece direct acasă, de pe terenul de joc? 

Un sezon mai puternic decât oricine s-ar fi așteptat. Răsturnări de situație și neprevăzut la fiecare pas. Este cel mai puternic reality show și nu poate fi ratat! 

Nu ratați, de la ora 20:30, pe PRO TV și VOYO, cea de-a cincea ediție a show-ului fenomen mondial, SURVIVOR România! 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Kudika
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete