Georgiana Lobonț, adevărul despre divorț. Ce s-a întâmplat și cum a încercat să ascundă totul

În urmă cu câteva luni, soțul Georgianei Lobonț anunța divorțul de cântăreață, apoi ea poza fericită alături de el. Artista a spus ce s-a întâmplat și cum a încercat să ascundă adevărul.

Rareș Ciciovan anunța la începutul anului că divorțează de Georgiana Lobonț, apoi, la câteva ore, cântăreața posta poze cu acesta din vacanța din Maldive. Interpreta de muzică populară mărturisește el bărbatul era puțin euforic în vacanță și a vrut să creeze vâlvă în presă cu acest subiect.

„Băieţii au consumat la bar, se simţeau bine, ca atunci când eşti în vacanţă. Şi când a apărut zvonul în presă, Rareş a zis că «Staţi să vedeţi ce ştire vă dau eu». Am rămas şocată, nu eram bine deloc. Eram în vacanţă, nu aveam nevoie de aşa ceva. Normal că mai sunt discuţii între noi doi, ca în orice alt cuplu, dar nu există posibilitatea unui divorţ.

Am postat pozele din vacanţă pentru că voiam să uit tot, mi-am închis telefonul. Nu îmi venea să cred când am citit articolul, mă gândeam la toţi cei de acasă. Aşa că am decis amândoi să nu mai spunem nimic, să nu mai dăm declaraţii legate de treaba asta', a spus Georgiana Lobonț, într-o intervenție televizată la Antena Stars.

georgiana-lobont-si-sotul-eiSeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

„Uneori, am fost poate ușor gelos pe notorietatea soției'

Rareș Ciciovan susține că totul a fost o strategie, pentru că și-a dorit să fie cunoscut de oameni după numele său, nu fiind soțul Georgianei Lobonț. Bărbatul a avut multe de tras în urma declarațiilor.

Rareș Ciciovan face haz de necaz și spune că de acum înainte, numele lui de scenă va fi „Mister Divorț'.

„Uneori, am fost poate ușor gelos pe notorietatea soției. În multe locuri unde mergem, ea e vedeta. Doar ea! Lumea nu știe că am și eu partea mea de contribuție. Mie mi se spune soțul Georgianei, de cele mai multe ori!

Așa că am decis să-mi găsesc și eu un nume de scenă. De acum înainte voi fi Mister Divorț. Lumea mă va ține minte mult mai ușor!', se amuză el pe seama situației create.

Soțul Georgianei Lobonț confirma divorțul

Georgiana Lobonț și Rareș Ciciovan au împreună doi copii, însă bărbatul anunța că mariajul lor ar fi ajuns la final. Mai mult decât atât, acesta susținea că relația lor se deteriorase de ceva timp și decizia nu a fost una pripită.

„Nu am înaintat actele de divorț, le-am făcut extra pentru că am și eu prieteni în România. S-a terminat, cu asta am spus tot, un nou început pentru fiecare. Impulsul de moment e de ani de zile, nu poate fi impuls de moment, impulsul de moment nu se referă la ce s-a întâmplat astăzi. Să nu mă înțelegeți greșit, s-a terminat, e simplu', spunea soțul Georgianei Lobonț, pentru Spynews.

El spunea atunci că nu mai există nici șanse de împăcare între ei. „Acum cinci ani poate era posibilă treaba asta (n.r. să se împace) dar acum astăzi e gata, orice început are și un final. Chiar dacă doi oameni fac copii, poate acei oameni nu sunt ok, poate unul merge în sus, altul în jos și e o diferență', a mai declarat Rareș Ciciovan atunci, potrivit sursei citată anterior.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete