George Tănase, adevărul despre colaborarea cu Kanal D. A prezentat matinalul: „Mergeam în televiziune cu frâna de mână trasă”

„Dimineața cu noi' a fost emisiunea prezentată de George Tănase, Viviana Sposub și Bursucu la Kanal D, de luni până vineri. Emisiunea a fost scoasă din grila de la Kanal D, iar prezentatorul face acum declarații despre colaborarea pe care a avut-o.

„Cel mai de durată proiect cred că a fost ăsta cu matinalul și cred că a fost și cel mai solicitant din toate punctele de vedere. În sensul că, trezitul ăla dimineața e destul de greu, dar a trecut foarte repede. A fost cea mai bună școală pentru mine de a învăța televiziune. Mi se pare că nu poți să faci ceva mai greu în televiziune decât televiziunea live. În primele două săptămâni, mergeam în televiziune cu frâna de mână trasă.

Orice ziceam, orice făceam era foarte scurt și foarte așa. Am avut noroc de un partener extraordinar, Bursucu, care m-a învățat foarte multe lucruri și a avut răbdare să-mi explice foarte multe chestii. A fost acolo să mă susțină și să mi le ridice la fileu. Altfel, cred că dacă nu m-ar fi ajutat, după 2-3 săptămâni ar fi fost și șefii: ‘Bă, dar ce caută ăsta aici?. El a văzut potențialul în mine', a spus George Tănase într-un podcast pe Youtube.

„Nu-mi era frică de vulgaritate în sine, îmi era frică să nu fac vreo paralelă deplasată vizavi de politicile de acum .Pentru că șansele să zic că ardelenii sunt leneși sau moldovenii sunt bețivi sau femeile nu știu cum…erau destul de mari, pentru că noi creăm din balast.

Primele glume sunt balast, până se cern. Mă așteptam să fac vreo tâmpenie din asta live la tv.Și e suficientă una ca să ți se închidă cariera, una groasă. Sau să ți se pornească, să afle lumea de tine. Poate dacă făceam, acum am mai fi avut matinal', a mai declarat George Tănase.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete