Gabriela Cristea vrea să își vândă casă. Imagini din vila prezentatoarei TV

Gabriela Cristea a mărturisit că se gândește să vândă casa în care locuiește în prezent și să construiască una noua. Prezentatoarea de la Antena Stars nu este hotărâtă dacă va face această schimbare în viața ei.

În cadrul unui interviu pentru Revista VIVA!, Gabriela Cristea a dezvăluit că se gândește să își vândă casa în care locuiește alături de Tavi Clonda și de cele două fetițe. Prezentatoarea se gândește să construiască de la zero o altă locuință.

Prezentatoarea de la Antena Stars s-a mutat în vilă în urmă cu câțiva ani, iar în curte și-au construit o piscină pe care au umplut-o cu apă sărată.

„Da, am făcut cam toate lucrurile pe care ar trebui să le bifeze fiecare dintre noi într-o viață, dar eu cred că nu scrie nicăieri că trebuie să faci doar câte una din fiecare. Am plantat mulți copaci la viața mea, am făcut doi copii și mă opresc aici, dar atunci când vine vorba despre casă, într-adevăr, e una dintre cele mai mari realizări ale noastre ca familie și pentru mine în plan personal, dar, ce crezi?, chiar acum suntem la niște discuții, că am vrea să vindem casa și să ne facem alta. (râde)

Este o mare realizare, doar că, odată cu trecerea timpului, și tu evoluezi ca om și-ți dorești alte lucruri. Este o discuție în sensul ăsta și poate la anul, în primăvară, o să scoatem casa la vânzare și o să bifăm a doua construcție, pentru că nu o să cumpărăm o casă de-a gata, ci o să ne facem altă casă, dacă va fi să ni se împlinească acest plan.

Avem multe realizări în viață, suntem pe plus în viața asta, dar, în același timp, nu trebuie să te oprești niciodată după ce spui că ți-ai atins unul dintre visuri. Visurile sunt făcute să fie trăite și cred că în fiecare zi ar trebui să ne clădim visuri, asta ca să ne țină în priză și să ne facă activi, pentru că pe mine activitatea mă ține în priză și mă face fericită.'

casa-gabrielei-cristea-si-a-lui-tavi-clonda-1SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 6

Gabriela Cristea, pusă în dificultate de fetițe

Gabriela Cristea simte că a ajuns la capătul puterilor din cauza neînțelegerilor pe care le are cu cele două fetițe, Victoria și Iris. Prezentatoarea a povestit prin ce a trecut recent.

Prezentatoarea de la Antena Stars are un program foarte încărcat. Gabriela Cristea are o emisiune de prezentat, dar mai are și alte proiecte pe lângă show-ul de la Antena Stars.

„Neața, dragilor. Voiam să vă zic că sunt într-o stare mai specială. Pentru mine astăzi e Blue Monday. Deci m-am trezit de dimineață cu un chef de a mă culca la loc, ceva de speriat și voiam să vă întreb cum rezolvați voi problemele când vă simțiți extenuați, fără putere și parcă într-un impas. Cel mai mult mă derutează sau mă face să mă simt disconfortant când nu reușesc să mă înțeleg cu fetele. A fost o dimineață foarte grea la grădiniță, pentru că niciuna nu voia să rămână, iar eu aveam foarte multă treabă azi. Și ce faci? Ce faci când fiica cea mare plânge că ea nu vrea să rămână la prânz, că ea vrea ceva dulce de dimineață, de la prima oră? Cea mică, deși era în toane bune și voia să facă tot ce o rugam, se ia după cea mare. Și uite așa am ajuns să stau vreo 45 de minute și să aștept după ele la grădiniță, până când am reușit să plec.

„La momentul ăsta îmi vine să abandonez toate proiectele pe care le am’

Probabil că nici starea mea de spirit de acum nu este tocmai grozavă. Cum treceți voi peste momentele astea? Cum faceți față, pentru că nu există nimic care să mă întristeze mai tare decât momentele în care nu reușesc să mă înțeleg cu fetele. Sinceră să fiu, la momentul ăsta îmi vine să abandonez toate proiectele pe care le am, să mă duc acasă, să mă culc și să mă trezesc mâine, dar nu pot. Am multă treabă. Acum sunt în fața atelierului și nu-mi vine să intru', a spus Gabriela Cristea, pe pagina sa de Instagram, potrivit WOWbiz.ro.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
ELLE
Publicitate
Unica.ro
VIVA!
substantial.ro
Retete
Baby
CSID
Kudika
Descopera.ro
Life.ro
Doctorul Zilei
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete