George Burcea și Viviana Sposub au trecut la următorul nivel al relației! Ce au făcut cei doi îndrăgostiți?

George Burcea și Viviana Sposub au trecut la următorul nivel al relației! Ce au făcut cei doi îndrăgostiți?

Nu mai este nici un secret că George Burcea și Viviana Sposub formează un cuplu. Cei doi s-au cunoscut la emisiunea „Ferma' și tot acolo s-au și îndrăgostit unul de celălalt.

Acum ceva timp, Viviana Sposub și George Burcea au fost infectați cu noul coronavirus și au trecut împreună prin această încercare. Ei au stat izolați până s-au simțit mai bine, deși frumoasa șatenă a rămas cu ceva probleme de sănătate. Pentru a-și ridica moralul, cei doi au plănuit o mulțime de activități.

Cum destinul pare a ne fi scris și el lucrează constant pentru noi, coincidență sau nu, amândoi provin din același oraș, Botoșani. Drept urmare, acum, în prag de sărbători, cei doi porumbei au mers în orașul lor natal și își doresc să planifice o primă întâlnire cu părinții fiecăruia.

Viviana Sposub, ritual nesănătos înainte de culcare

Viviana Sposub a fost dată de gol de Elena, o concurentă de la emisiunea la care au participat. Aceasta a spus ce face iubita lui Burcea înainte de a merge seara la culcare. Ritualul Vivianei este unul nesănătos pentru organism, însă se pare că nu îi pasă.

„Viviana nu are deloc încredere în ea. Noi nu am văzut-o niciodată nemachiată. Merge la somn machiată. Ne spunea ca înainte să intre în pat lângă George să facă ceva, ea trebuie să se coafeze, să se machieze, să se dea pe corp cu crema cu sclipici. Este clar ca nu are deloc încredere în ea. Ce e asta. Eu nu am mai auzit așa ceva', a spus Elena.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
ziareonline.ro
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete