George Burcea, dezvăluire uluitoare despre divorțul de Andreea Bălan: „Informațiile ajung acolo distorsionate”

În luna martie a anului 2020, George Burcea și Andreea Bălan au declarat public că s-au despărțit. Cei doi au împreună două fiice, Ella Maya și Clara Maria. La scurt timp după separare, actorul a început o nouă poveste de dragoste alături de Viviana Sposub, cei doi cunoscându-se în emisiunea „Ferma'.

Invitat la Antena Stars, fostul soț al Andreei Bălan a mărturisit că divorțul de cântăreață a fost ca o lecție. Motiv pentru care nu îi este teamă să meargă din nou la altar și a dezvăluit că o va cere în căsătorie pe actuala sa iubită.

„Din prima căsnicie am învățat că dacă nu iese din prima, încearcă și a doua oară. Nu cred că există greșeli pe pământ, dar în schimb există lecții, cu cât înveți mai multe lecții cu atât poți fi mai bogat, mai împlinit și mai fericit.

În ceea ce privește divorțul, procesul a durat așa de mult pentru că Buftea e foarte departe de București, iar informațiile ajung acolo distorsionate, aș putea spune că așa mult prea prea distorsionate față de adevăr', a declarat George Burcea, potrivit spynews.ro.

În urmă cu câteva luni, actorul care va juca alături de Catherine Zeta-Jones a dezvăluit și motivul despărțirii de mama fetițelor lui. Se pare că neînțelegerile au pornit de la nivelul carierii fiecăruia.

„S-au acumulat chestii în timp și nu le-am putut rezolva. Probabil și pe ea au deranjat-o foarte multe lucruri. Și pe mine m-au deranjat foarte multe lucruri.

Nu-mi place să vină cineva la mine și să-mi spună că ce face el eu nu o să fac nici în 15 – 20 de ani. Eu am muncit foarte mult pentru tot ceea ce am acum sau încerc să am.

Eu cred foarte mult în ceea ce fac. Nu am cerut niciodată ajutorul. Nu m-a luat nimeni pentru că am fost căsătorit cu ea. Știu că pot.

Că am unul acasă care spune că e de c***t tot ce fac, după care ies în lume și îmi zic oameni de specialitate: «Bravo!». Păi ce faci, mă distrugi?', a spus George Burcea, la Pro TV, potrivit Libertatea.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
CSID
Descopera.ro
Life.ro
Retete
Baby
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Mai multe din Vedete