George Burcea, atac tăios la adresa Andreei Bălan: „Dumnezeu a făcut dreptate”

George Burcea și Andreea Bălan au fost o frumoasă familie până acum doi ani când au decis că ar fi cazul să o ia pe drumuri separate. Despărțirea lor, însă, a fost presărată cu o mulțime de vorbe grele aduse unul celuilalt, dar și o luptă aprigă pentru custodia celor două fetițe pe care le au împreună.

George Burcea este fericit acum deoarece instanța a decis ca el și Andreea Bălan să aibă custodie comună. Astfel, actorul își va putea vedea fetele potrivit programului stabilit de magistrați. Copleșit de emoție, iubitul Vivianei Sposub a postat pe rețelele de socializare un mesaj lung care se adresează tuturor celor care au trecut sau urmează să treacă prin experiența unui proces de divorț în care sunt implicați și copii.

„Doi ani am luptat să le am în brațe, în pătuț, la baie seara, să le aud țipând prin casă, tropăind la ora 10 seara, sau să le văd zâmbind la ora 8 dimineața, când se trezesc….. Dumnezeu a făcut dreptate, căci el ține cu iubirea, cu calmul, cu omenia, cu adevărul, cu dreptatea și nu cu alte lucruri neortodoxe… sau chiar diabolice. Oameni buni, părinți divorțați, fiți maturi când este momentul și nu puneți orgoliul vostru mai presus de binele copiilor, căci ei nu au nicio vină.

George-burcea2SeparatorVEZI FOTOPOZA 1 / 3

Nu vă lăsați influențați de puterea falsă pe care credeți că o aveți, de pupatul în fund de către terțe persoane, sau de faptul că aveți bani și sunteți forță (ca să-l citez pe un tovarăș lăutar). Și mai important decât atât…(cu toată dragostea și iubirea către bunicii care au grija de nepoți), aveți mare grijă la comportamentul acestora către nepoți.

Ei pot avea o influență negativă asupra lor și vă spun asta din proprie experiență. E rău, e dureros și frustrant ca tu, ca părinte, să vezi cum proprii copii sunt influențați negativ și întorși împotriva ta de o bunică sau un bunic.

Pe lângă frustrare, mai apare un factor foarte important, sau cel mai important: sănătatea psihică a copiilor. Degeaba susțin anumiți părinți că fac terapie de exemplu – de ,,x' ani, dacă ei sunt slabi psihic chiar și după acele ore de terapie. Părinți divorțați, nu vă lăsați copiii pe mâna a 2-3 bone, iar voi să plecați 23h din 24, iar când veniți, în acea oră să faceți doar poze și filmări… căci nu faceți nimic altceva decât să rupeți inimile copiilor. Vă rog.

Iubirea și dreptatea vor învinge mereu. Și, ca sfat,…. Da, ca sfat: să știți totuși că NU contează cantitatea timpului pe care o petreceți cu copiii voștri, ci CALITATEA. Unii stau o oră, dar benefică, iar alții stau 23 toxice.

Nu stați cu ei câteva zeci de minute doar pentru a filma și poza, iar mai apoi să postați pe rețele că stați cu ei. Nu. Vă rog nu faceți asta, căci copiii suferă, iar acest lucru se vede pe ei, în ei și peste orice suflu pe care-l dau. Nu online-ul este viața noastră, ci sufletele lor, ale copiilor.

Când stați cu copiii, vă rog să folosiți telefoanele cât mai puțin posibil… sau aruncați-le și jucați-vă. Doar joaca și zâmbetele lor ne vor ține mereu tineri. Dragoste și zâmbete să ne fie', a declarat George Burcea pe rețelele de socializare.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Urmărește-ne pe Google News
Recomandari
substantial.ro
Publicitate
CSID
Descopera.ro
Unica.ro
Retete
Baby
Life.ro
Doctorul Zilei
VIVA!
ELLE
Diva Hair
Sfatul medicului
Sfatul parintilor
TV Mania
Shtiu.ro
Trending news
Mai multe din Vedete