Gemuri delicioase, naturale si accesibile

Gemuri delicioase, naturale si accesibile
Uncategorized

Gemurile si dulceturile Olympia completeaza gama produselor din fructe conservate romanesti, dezvoltate dupa retete atent selectionate, cu gustul bun al gemurilor si dulceturilor de casa.

Gama gemurilor Olympia cuprinde 4 sortimente: Gem de piersici, Gem de caise, Gem de prune, Gem de visine. Toate gemurile Olympia sunt ambalate in borcane cu sistem de siguranta click-clack care garanteaza etanseitatea si prospetimea.

Gemurile Olympia sunt produse ce satisfac gustul celor mai exigenti consumatori. Prin atenta selectie a materiei prime folosite urmarim obtinerea unui produs de calitate superioara, care sa pastreze si proprietatile naturale ale fructelor, respectiv continutul sporit de antioxidanti naturali, potasiu, vitaminele C si E.

Ca rezultat al constantei preocupari pentru calitate am creat o gama de gemuri bazate pe retete traditionale cu o urmarire atenta a echilibrului intre fruct si continutul de zahar. Pornind de la fructele culese manual pentru o minima deteriorare a fructului copt si pana la prepararea in spatii septice unde se urmareste favorizarea evaporarii apei dar cu pastrarea aromei fructului, se pastreaza gustul natural si o aroma intensa, cu o consistenta mereu usor de intins pe felia de piine.

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe avantaje.ro
Recomandari
Publicitate
Libertatea
Retete
Baby
ELLE
VIVA!
Shtiu.ro
Diva Hair
Huff
Sfatul parintilor
TV Mania
Mai multe din